Akcijski paket
osobnih treninga za djecu

U 2 mjeseca školskih praznika aktivna djeca!

Od 20. 5. do 20. 9. 2022. iskoristite vrijeme za vježbanje!
Fleksibilno - 2x ili 3x tjedno – u vrijeme koje ti najviše odgovara
BESPLATNE KONZULTACIJE – dogovori termin – 091 5022 995
Datum trajanja akcije: 20. 5. – 20. 9. 2022.Prijavi se!

Skidajkile centar specijaliziran je za:
• osobne treninge
• programe mršavljenja.

Naglasak je na radu s rekreativcima kojima je potrebna motivacija i stručna podrška. Sve smo objedinili na jednom mjestu.

Osobni trening za vaše dijete

Nisu sva djeca super sportaši, a zašto bi i bili?
Radimo individualne treninge s djecom kojoj vježba nije baš prvi izbor u njihovo slobodno vrijeme.

Neka djeca se ne nalaze u grupnim sportovima i općenito u sportu. Znači li to da oni ne trebaju vježbati ili ipak postoji pristup i način da im se aktivnost svidi?

Individualni trening za djecu osmišljen je tako da s djetetom radimo sve vježbe koje su mu u tom trenutku interesantne i dobre za opće zdravstveno stanje. Od kardio vježbi kao što je vožnja bicikla, hodanje, trčanje na traci, veslanje pa do vježbi za stabilnost, jačanje trupa, ruku, koordinacije.

Svakako je uvijek ukomponirana neka fora vježbica koja ih nasmijava i vježbu čini zabavnom.

 

 

Upute o prehrani uvijek prolazimo s roditeljima, djecu ne opterećujemo s previše informacija, nego im malo po malo kroz razgovor na treninzima skrećemo pozornost na stvari koje su zdrave a koje nisu.

Važno je da djeca razumiju zašto treba jesti zdravo, manje slatkiša, a ne da im se brani. Cilj nam je biti u kontaktu s roditeljima i pratiti napredak, ne nužno mršavljenja djeteta koliko spriječiti daljnje debljanje, također i djecu pripremiti da se bolje uklope među vršnjake, da na primjer mogu napraviti stoj na rukama tjelesnom, istrčati 600 m i preskakati uže. Zadatak nam je da djeca postepeno zavole fizičku aktivnost i promjene navike, pokrenu se, odmaknu od mobitela i grickanja kao jedinog izvora zabave a zapravo se radi samo o dosadi i najlakšoj dostupnosti- uzeti grickalice i mobitel u ruke, to ne znači da vaša djeca ne vole vježbati ili pojesti voćku, ovo im je samo lakše, ali ako ih polako od djetinjstva usmjeravamo, svakako smo im otvorili vrata prema zdravlju i većem zadovoljstvu koje će tek doživjeti većom aktivnošću, boljem izgledu, uklapanju među vršnjake.

Plašiti i opterećivati djecu s puno pravila o prehrani i općenito da ih se s time opterećuje je nepotrebno, i tako su pod dosta pritiska.

Vježbanje može biti zabavno, prilagođeno i prihvatiti da sva djeca ne moraju završiti na olimpijadi, jednostavno im samo pokazati kako je dobro i ugodno i zabavno vježbati. Svaku novu vježbu koju savladaju, svaki novi kilometar prehodaju su ostvarili napredak a time i osjećaj samopouzdanja raste i izgrađuje ih u mlade spremne ljude.

Osobni trening za djecu traje 45 minuta. Dolasci se kombiniraju, prijepodne ili poslijepodne 2 ili 3x tjedno, ovisno o školskom rasporedu i drugim obvezama.

 

 

Akcijski paket osobnih treninga za djecu sadrži:

• Individualne treninge

Razgovorom prije početka vježbanja saznajemo sve o djetetovim i vašim željama i problemima.

Po potrebi konzultiramo liječnika, psihologa te fizioterapeuta iz našeg tima.

Kad dobijemo cijelu sliku o djetetu predlažemo i slažemo trening i prehranu najbolju za vaše dijete i za postizanje ciljeva.

Praksa je vježbanje dva ili tri puta tjedno uz stalni nadzor trenera kineziologa te kontrola i poticaj da se dijete pridržava zdrave prehrane koju vam je propisala naša nutricionistica.

Na prvom treningu napravimo fitnes testiranje pomoću kojega dobivamo uvid u fizičko stanje djetetovog organizma (kondicija, fleksibilnost i snaga).

 

 

 

• Preporuke Nutricionista

Naglasak u našem centru je na zdravlju, naš cilj je motivirati vas i potaknuti da se u svom tijelu osjećate bolje, zdravije, ljepše, poletnije i lakše! Prehrana koju vam predlažemo je maksimalno pojednostavljena za svakodnevnu uporabu. Naš cilj je educirati vas kako bi stečene navike o zdravoj prehrani postale vaše trajne prehrambene navike. Svaki tjedan provjeravamo vaš dnevnik prehrane te sugeriramo promjene, recepte i korekcije.

 

• Psihološku podršku

Motivacija je sveprisutna, koristimo sva sredstva za vaš uspjeh: pohvale, nagrade, motivacijske poruke, prijekor, redovnu kontrolu, praćenje napretka.

 

• Detaljnu analizu tijela

Pomoću precizne vage i mjerenja dobijemo informacije o omjeru mišića, masti i vode u vašem tijelu te općem stanju metabolizma. Važemo se jedan put na tjedan, a centimetre struka, prsa, bokova mjerimo na početku I kraju vašeg mjesečnog ciklusa vježbanja.

 


 


PAKET 1 (2 x tjedno)
8 osobnih treninga za djecu
za dolazak 2 x tjedno

960,00 kuna
(za gotovinsko plaćanje)

Uzmi 2 mjeseca i osiguraj
1 osobni trening GRATIS

Uzmi 3 mjeseca i osiguraj
2 osobna treninga GRATIS


PAKET 2 (3 x tjedno)
12 osobnih treninga za djecu
za dolazak 3 x tjedno

1320,00 kuna
(za gotovinsko plaćanje)

Uzmi 2 mjeseca i osiguraj
1 osobni trening GRATIS

Uzmi 3 mjeseca i osiguraj
2 osobna treninga GRATIS


Cijena za kartično plaćanje:

Paket 1 - 1056,00 kuna
Paket 2 – 1452,00 kuna


S veseljem vas očekujemo!

Prijavi se!


SK Prečko 091 5022 995 i 01 3899 111
ili putem maila: info@skidajkile.hr