Akcijski paket mršavljenja:
Pravi trenutak

Zvuči li Vam poznato: "krećem od ponedjeljka?" Odgovorite iskreno sebi, ne morate nama! Koliko puta ste krenuli od ponedjeljka, a put vas je doveo do ovog trenutka danas i stojite još uvijek na mjestu?

Vrijeme je da napravimo promjene. Okružite se ljudima koji imaju isti CILJ kao i Vi - skinuti kilograme, izgledati bolje i osjećati se sjajno. Razumijemo Vaše dvojbe, slabosti i nedostatak vremena, ali idemo zajedno pronaći rješenje!

Dogovori svoje vrijeme za vježbanje 3 x tjedno (1 h) – u vrijeme koje Vam najviše odgovara!
BESPLATNE KONZULTACIJE – dogovori termin –
 091 5022 995

Treniraj s nama od 17.09. - 17.10.2021.


Samo jedan klik vas dijeli od novog poglavlja života! 

Prijavi se!

 

 

Kako je do sada izgledao Vaš put skidanja kilograma? Da pogodimo...

Probali ste razne programe i još uvijek niste postigli svoj cilj? 

Nikako ne stižete na termine vježbanja i Vaša motivacija nestaje? 

Ne osjećate se ugodno i sigurno vježbati u grupi?

Krenimo zajedno i Vaša transformacija ne mora biti teška! Ako ne znate od kuda krenuti, kako pravilno izvoditi vježbe i kako ostvariti željeni cilj, prepustite se našem stručnom Skidajkile timu te će Vam naši treneri i fizioterapeuti omogućiti stjecanje potrebnih znanja kako bi ste mogli kvalitetno trenirati. Trening uz osobnog trenera najbolji je izbor za ljude koji nemaju iskustva i zahtijevaju program prilagođen baš njima. Učenjem pravilnog obrasca kretanja, korektivnim vježbama i rehabilitacijom otklonit ćemo Vaše tegobe. Cilj je usvojiti pravilno izvođenje vježbi kako bi ste u budućem nastavku vježbanja mogli samostalno i bez straha trenirati.  


091 5022 995   info@skidajkile.hr 

U paket mršavljenja PRAVI TRENUTAK uključeno je:

  • 1 x individualne konzultacije s klijentom, GRATIS
  • 8 x individualni trening – sat vremena s osobnim trenerom gdje ste vi kao klijent u prvom planu. Trener kontrolira pravilno izvođenje svake vježbe, na licu mjesta prilagođava program i trening vašem trenutačnom stanju. Termini treninga su fleksibilni te niste vezani grupom i fiksnim terminima. 
  • STRUČAN RAZGOVOR SA NUTRICIONISTICOM u trajanju od 30 minuta.
  • 2 x analiza tjelesnog sastava i metaboličkog stanja tijela na Tanita Body Analizatoru kojom dobivate precizan uvid u količinu mišićne mase, potkožnog masnog tkiva i vode. GRATIS
  • 1 x meni za mršavljenje – važnu ulogu u procesu skidanja kilograma ima prehrana! Meni koji se lako prati i uči vas zdravoj prehrani. GRATIS
  • popis namirnica za kupnju,
  • praćenje prehrane,
  • podrška i motivacija!


  
Cijena za gotovinu: Redovna cijena: 1.900,00 kn
Akcijska cijena: 1.500,00 kn

Cijena za plaćanje karticama:
Akcijska cijena: 
1.650,00 kn

 

 

SK Prečko 091 5022 995 i 01 3899 111 ili putem maila: info@skidajkile.hr  
 
 

Uz paket mršavljenja PRAVI TRENUTAK uključen je i poklon bon od 10% popusta na sljedeći paket mršavljenja, ako se i dalje ne budete osjećali spremno za samostalno vježbanje! Naš tim biti će uz Vas!