Ana Mikulec

32 godine

Dugo sam unutar sebe slušala sama svoj glas koji mi je govorio: promjena, promjena, promjena… ali sam ga naravno sustavno ignorirala, jer je ipak lakše nakon stresnog radnog dana baciti se na fotelju, upaliti TV, otvoriti čokoladu i čips i tako provesti ostatak dana. Sve je to išlo tako mjesecima, vagu sam izbjegavala u širokom luku, iako su mi već koljena i odjeća jasno dali do znanja da sam prevršila svaku granicu. Natukla sam više od 10 kila u godinu dana. Nije to došlo samo od sebe. Otvaranje frižidera mi je bila terapija i strategija za utaživanje emocionalne gladi, nastale stresom i dugotrajnim nezadovoljstvom na poslu. Lako je upasti u začarani krug inertnosti, fotelje i loše prehrane. Ipak stigao je trenutak kad je unutarnji glas postao toliko jak, da dalje više na isti način nisam mogla.

Otišla sam na g.o., otputovala daleko preko bare i tu su se stvari počele same od sebe slagati u glavi - PROMJENA SE MORA DESITI! Dala sam otkaz bez da sam imala drugi posao na vidiku, ošišala dugu kosu i na preporuku drage mi sestrične Davorke kontaktirala SKIDAJ KILE! Javila mi se preljubazna mlada dama Mirna koja mi je strpljivo sve objasnila, dogovorile smo početak programa i puna entuzijazma krenula sam u nove pobjede! Početak nije bio lagan, ali nakon 2-3- tjedna stvari počinju sjedati na svoje. Počinju se vidjeti prvi rezultati i to mi je dalo novu energiju i elan da nastavim jednako ustrajno i odgovorno prema sebi i dalje.

Sam program je jedinstven jer obuhvaća stručna predavanja, svakodnevnu podršku, tretmane, kontrolu prehrane i ono najvažnije vježbanje sa trenerom 1 na 1 koji pomno prati napredak i postavlja izazove, koji uistinu daju rezultate. Nakon 9 tjedana u SKIDAJ KILE izgubila 9 kg i 8% masnog tkiva. Jeeeejjj!!!! Da ne bi bilo zabune, ovim programom se nešto i vraća