Skidajkile

VJEŽBANJE SA STRUČNOM OSOBOM VJEŽBANJE SA STRUČNOM OSOBOM VJEŽBANJE SA STRUČNOM OSOBOM VJEŽBANJE SA STRUČNOM OSOBOM
Koliko ste puta htjeli krenuti vježbati, upisati se u teretanu, no odustali i prije samog početka? Sigurno ste pomislili: „Što ću ja tamo? Neću znati što radim i svi će mi se smijati.“ Strah od novih iskustava je razumljiv, no ne smijemo dozvoliti da nas on sabotira; posebice ne ako se radi o nečemu ovako važnome, kao što je zdravlje.
KAKO SE MOTIVIRATI ZA VJEŽBANJE? KAKO SE MOTIVIRATI ZA VJEŽBANJE? KAKO SE MOTIVIRATI ZA VJEŽBANJE? KAKO SE MOTIVIRATI ZA VJEŽBANJE?
Motivacija je odličan pokretač u životu, no ne smijemo se osloniti isključivo na nju. Poslovne i privatne obaveze iscrpljuju organizam, stoga je dugoročno nemoguće biti motiviran svaki dan. U nastavku vam odajemo trikove kako ipak otići na trening ili odraditi neku drugu vrstu tjelesne aktivnosti u danima kada za to nemate motivacije.
VAŽNOST PROTEINA U PROCESU MRŠAVLJENJA! VAŽNOST PROTEINA U PROCESU MRŠAVLJENJA! VAŽNOST PROTEINA U PROCESU MRŠAVLJENJA! VAŽNOST PROTEINA U PROCESU MRŠAVLJENJA!
Proteini ili bjelančevine jedan su od tri makronutrijenta u ljudskom tijelu, neophodnih za pravilno funkcioniranje organizma. Već samo ime govori o njihovoj važnosti, a dolazi od grčke riječi „protos“ što u prijevodu znači prvi. Proteini imaju mnogo funkcija u ljudskom tijelu, a najpoznatiji su po njihovoj ulozi u izgradnji mišića.
KALORIJSKI DEFICIT – neizostavan čimbenik u gubitku kilograma KALORIJSKI DEFICIT – neizostavan čimbenik u gubitku kilograma KALORIJSKI DEFICIT – neizostavan čimbenik u gubitku kilograma KALORIJSKI DEFICIT – neizostavan čimbenik u gubitku kilograma
Što je kalorijski deficit?
Kalorijski deficit ključan je čimbenik u procesu gubljenja masnog tkiva. On označava proces u kojem trošimo više kalorija nego što ih unosimo. U takvim uvjetima naše tijelo potrebnu energiju dobiva iz masnog tkiva.
Zdrave grickalice Zdrave grickalice Zdrave grickalice Zdrave grickalice
Treba li prestati trenirati tijekom ljeta? Treba li prestati trenirati tijekom ljeta? Treba li prestati trenirati tijekom ljeta? Treba li prestati trenirati tijekom ljeta?
Kako skinuti koji kilogram viška prije ljeta? Kako skinuti koji kilogram viška prije ljeta? Kako skinuti koji kilogram viška prije ljeta? Kako skinuti koji kilogram viška prije ljeta?
RAZLIKA MRŠAVLJENJA S TRETMANIMA I S VJEŽBANJEM RAZLIKA MRŠAVLJENJA S TRETMANIMA I S VJEŽBANJEM RAZLIKA MRŠAVLJENJA S TRETMANIMA I S VJEŽBANJEM RAZLIKA MRŠAVLJENJA S TRETMANIMA I S VJEŽBANJEM
 Slap Sopot  Slap Sopot  Slap Sopot Slap Sopot
COVID 19 -  psihofizičke promjene i vježbanje COVID 19 -  psihofizičke promjene i vježbanje COVID 19 -  psihofizičke promjene i vježbanje COVID 19 - psihofizičke promjene i vježbanje