Skidajkile

Je li za mene osobni trening? Je li za mene osobni trening? Je li za mene osobni trening? Je li za mene osobni trening?
Volite li vježbati? Jeste li redovni vježbač ili kampanjac? Voljeli biste vježbati, a teško vam je krenuti, treba vas netko pokrenuti?
Mitovi vježbanja Mitovi vježbanja Mitovi vježbanja Mitovi vježbanja
Donijeli ste čvrstu odluku i konačno krećete na vježbanje. Pripremili ste sve: trenirka, tajice, tenisice, kompletna fitness oprema i onda ste odlučili najprije pročitati brdo savjeta na internetu za početnike; također ste se raspitali malo kod svojih prijatelja koji su iskusniji u vježbanju koji oblik vježbanja je najbolji za vas, kako što prije skinuti kile i izgubiti masno tkivo.
Kako ubrzati metabolizam Kako ubrzati metabolizam Kako ubrzati metabolizam Kako ubrzati metabolizam
Mnogo je diskusija napisano i uvijek se iznova raspravlja o tome kako ubrzati metabolizam, tj. kako spriječiti nakupljanje kilograma. Istina je zapravo da sve skupa nije nikakva velika filozofija i samo nekoliko jednostavnih pravila nas može održati u savršenom balansu tijela ako ih slijedimo.
Zašto je osobni trening dobar za Vaše dijete? Zašto je osobni trening dobar za Vaše dijete? Zašto je osobni trening dobar za Vaše dijete? Zašto je osobni trening dobar za Vaše dijete?
U današnje doba čovjek je zaboravio kretati se, vježbati. Sada će netko reći “Pa kako, stalno sam u pokretu” ili “Radim non stop”. Istina. U konstantnoj smo žurbi, ali to nije način kretanja dobar za Vaše zdravlje. Vježbanje treba biti planirano, kontrolirano, kontinuirano, pravilno izvedeno, svjesno. Stalno smo u nekoj žurbi, a opet nigdje ne stignemo. U toj žurbi da ispunimo razne obveze i nešto postignemo zaboravljamo na vlastito zdravlje.
Najbolja dijeta Najbolja dijeta Najbolja dijeta Najbolja dijeta
Dijeta za mršavljenje, dijeta za djecu, dijeta za sportaše ili bolesnička dijeta, sve je to proces postepene prilagodbe prehrane pojedincu u svrhu postizanja ravnoteže u organizmu.
Što nakon rehabilitacije? Što nakon rehabilitacije? Što nakon rehabilitacije? Što nakon rehabilitacije?
Prošli ste fizikalnu terapiju, rehabilitirali ste slomljenu nogu, ruku, uganuti gležanj, rame ili koljeno te završili postupak oporavka oštećenog zgloba ili kosti, ali što sada i kako dalje do potpunog oporavka cijelog tijela?
Šta su proteini? Šta su proteini? Šta su proteini? Šta su proteini?
Proteini ili bjelančevine (uz vodu) glavne su tvari u tijelu. Izvor su rasta i razvoja svih tjelesnih tkiva i unutarnjih organa (srce, mozak, mišići, koža, kosti, nokti, krv,…) te sastavni dio svake stanice. Esencijalni su elementi neophodni za rast i regeneraciju, dobro funkcioniranje i strukturu svih živih stanica. Glavna su gradivna komponenta svih stanicu u tijelu, posebno mišića.
Božićna pravila Skidajkile tima Božićna pravila Skidajkile tima Božićna pravila Skidajkile tima Božićna pravila Skidajkile tima
Prva adventska svijeća je upaljena, grad je okićen, sa svakog štanda nas mami miris kuhanog vina i kobasica, fritule nećemo ni spominjati. Dobili ste već nekoliko pozivnica za Božićne domjenke, planovi za Božić i doček Nove godine uključuju gomilu hrane i pića i u dvojbi ste velikoj - potpuno preskočiti ove blagdane da ne narušite svoju formu ili se prepustiti čarima blagdanskog stola. Niti jedna od tih dvojbi nije rješenje. Mi imamo recept kako ostati fit za blagdane, a istovremeno nemati osjećaj da se jako puno žrtvujemo.
Vježbanje u trudnoći Vježbanje u trudnoći Vježbanje u trudnoći Vježbanje u trudnoći
Trudnoća je po mnogo čemu posebno razdoblje. Javlja se pojačana svijest o vlastitom tijelu: pazimo na prehranu, redovito odlazimo na liječničke kontrole, proučavamo literaturu o trudnoći i majčinstvu.
Koje namirnice izbaciti da možete stati u večernju haljinu? Koje namirnice izbaciti da možete stati u večernju haljinu? Koje namirnice izbaciti da možete stati u večernju haljinu? Koje namirnice izbaciti da možete stati u večernju haljinu?
Vrijeme je blagdana, domjenaka i partyja, ugodnih druženja koja podrazumijevaju finu hranu i piće, više nego u ostalim mjesecima u godini.Kakva bi to bila blagdanska trpeza bez purice s mlincima, francuske salate, kolača… Sve su to fine slastice, slane i slatke koje su dio tradicije i blagdanskog ugođaja, a mi želimo biti u svom najboljem svečanom izdanju. Ali kako uspjeti u tome kada su sva ta iskušenja oko nas?