Skidajkile

7 dobrobiti detoxa 7 dobrobiti detoxa 7 dobrobiti detoxa 7 dobrobiti detoxa
Često ste umorni, pospani, razdražljivi, imate, manjak energije, muči vas nesanica, a možda ste čak i bezvoljni, depresivni i još uz sve to dobivate na težini? Nemojte ignorirati te znakove jer vaše tijelo vam signalizira da je pravo vrijeme za detox, odnosno čišćenje organizma.
Kako zablistati na plaži u 10 koraka Kako zablistati na plaži u 10 koraka Kako zablistati na plaži u 10 koraka Kako zablistati na plaži u 10 koraka
Ljeto nam kuca na vrata i lagano već osjetimo prve valove vrućine, što nas samo podsjeća da je vrijeme za laganiju odjeću, tj. manje odjeće. Kako bi se u zadnji čas spremili za ovu sezonu pripremili smo vam 10 ključnih savjeta kako da zablistate na plaži!
5 najčešćih prepreka do početka vježbanja ili skidanja kila 5 najčešćih prepreka do početka vježbanja ili skidanja kila 5 najčešćih prepreka do početka vježbanja ili skidanja kila 5 najčešćih prepreka do početka vježbanja ili skidanja kila
Ako vam je cilj smršavjeti, početi vježbati, poboljšati svoju kondiciju, ovo je članak za vas! Prepreke su one ružne stvari koje vidimo kada skinemo pogled sa svog cilja
Zašto trčati? A zašto ne! Zašto trčati? A zašto ne! Zašto trčati? A zašto ne! Zašto trčati? A zašto ne!
Proljeće je idealno vrijeme za navući tenisice na noge i krenuti na nasip. Surfajući internetom prolaze mi slike u glavi kako sam već na nasipu i uživam u predivnom proljetnom danu, laganom povjetarcu i suncu koje me grije. Ali, to je samo moja mašta, a od akcije ništa. Mislim si, hajde Jelena, navuci tenisice i kreni. Tijelo žudi, ali um me koči. Njemu se ne da. Njemu se toliko puta ne da.
Je li za mene osobni trening? Je li za mene osobni trening? Je li za mene osobni trening? Je li za mene osobni trening?
Volite li vježbati? Jeste li redovni vježbač ili kampanjac? Voljeli biste vježbati, a teško vam je krenuti, treba vas netko pokrenuti?
Mitovi vježbanja Mitovi vježbanja Mitovi vježbanja Mitovi vježbanja
Donijeli ste čvrstu odluku i konačno krećete na vježbanje. Pripremili ste sve: trenirka, tajice, tenisice, kompletna fitness oprema i onda ste odlučili najprije pročitati brdo savjeta na internetu za početnike; također ste se raspitali malo kod svojih prijatelja koji su iskusniji u vježbanju koji oblik vježbanja je najbolji za vas, kako što prije skinuti kile i izgubiti masno tkivo.
Kako ubrzati metabolizam Kako ubrzati metabolizam Kako ubrzati metabolizam Kako ubrzati metabolizam
Mnogo je diskusija napisano i uvijek se iznova raspravlja o tome kako ubrzati metabolizam, tj. kako spriječiti nakupljanje kilograma. Istina je zapravo da sve skupa nije nikakva velika filozofija i samo nekoliko jednostavnih pravila nas može održati u savršenom balansu tijela ako ih slijedimo.
Zašto je osobni trening dobar za Vaše dijete? Zašto je osobni trening dobar za Vaše dijete? Zašto je osobni trening dobar za Vaše dijete? Zašto je osobni trening dobar za Vaše dijete?
U današnje doba čovjek je zaboravio kretati se, vježbati. Sada će netko reći “Pa kako, stalno sam u pokretu” ili “Radim non stop”. Istina. U konstantnoj smo žurbi, ali to nije način kretanja dobar za Vaše zdravlje. Vježbanje treba biti planirano, kontrolirano, kontinuirano, pravilno izvedeno, svjesno. Stalno smo u nekoj žurbi, a opet nigdje ne stignemo. U toj žurbi da ispunimo razne obveze i nešto postignemo zaboravljamo na vlastito zdravlje.
Najbolja dijeta Najbolja dijeta Najbolja dijeta Najbolja dijeta
Dijeta za mršavljenje, dijeta za djecu, dijeta za sportaše ili bolesnička dijeta, sve je to proces postepene prilagodbe prehrane pojedincu u svrhu postizanja ravnoteže u organizmu.
Što nakon rehabilitacije? Što nakon rehabilitacije? Što nakon rehabilitacije? Što nakon rehabilitacije?
Prošli ste fizikalnu terapiju, rehabilitirali ste slomljenu nogu, ruku, uganuti gležanj, rame ili koljeno te završili postupak oporavka oštećenog zgloba ili kosti, ali što sada i kako dalje do potpunog oporavka cijelog tijela?