Skidajkile

Vježbanje u trudnoći Vježbanje u trudnoći Vježbanje u trudnoći Vježbanje u trudnoći
Trudnoća je po mnogo čemu posebno razdoblje. Javlja se pojačana svijest o vlastitom tijelu: pazimo na prehranu, redovito odlazimo na liječničke kontrole, proučavamo literaturu o trudnoći i majčinstvu.
Koje namirnice izbaciti da možete stati u večernju haljinu? Koje namirnice izbaciti da možete stati u večernju haljinu? Koje namirnice izbaciti da možete stati u večernju haljinu? Koje namirnice izbaciti da možete stati u večernju haljinu?
Vrijeme je blagdana, domjenaka i partyja, ugodnih druženja koja podrazumijevaju finu hranu i piće, više nego u ostalim mjesecima u godini.Kakva bi to bila blagdanska trpeza bez purice s mlincima, francuske salate, kolača… Sve su to fine slastice, slane i slatke koje su dio tradicije i blagdanskog ugođaja, a mi želimo biti u svom najboljem svečanom izdanju. Ali kako uspjeti u tome kada su sva ta iskušenja oko nas?
Što naše članove motivira da vježbaju kod nas? Što naše članove motivira da vježbaju kod nas? Što naše članove motivira da vježbaju kod nas? Što naše članove motivira da vježbaju kod nas?
Napravili smo kratki intervju s nekoliko naših članova. Pitali smo ih 3 pitanja: Zašto su krenuli vježbati? Što su do sada postigli vježbanjem? Što ih motivira za nastavak?
Kako skinuti višak kilograma? Cilj koji mogu postići Kako skinuti višak kilograma? Cilj koji mogu postići Kako skinuti višak kilograma? Cilj koji mogu postići Kako skinuti višak kilograma? Cilj koji mogu postići
Odgovor potražite uz naše stručne savjete u tekstu koji slijedi.
Oprez, drastične dijete usporavaju metabolizam! Oprez, drastične dijete usporavaju metabolizam! Oprez, drastične dijete usporavaju metabolizam! Oprez, drastične dijete usporavaju metabolizam!
Bazalni metabolizam (BMR - basal metabolic rate) je minimalna potrošnja energije koju osoba troši u stanju odmora, a potrebna je za održavanje vitalnih tjelesnih procesa organizma. Odmor se definira kao odsustvo bilo kakve aktivnosti. Što znači da se energija koristi isključivo za rad vitalnih organa, srca, pluća, bubrega, crijeva, mišića, živčanog sustava, reproduktivnih organa i kože.
Zašto je riječ MORAM poželjno izbaciti iz upotrebe? Zašto je riječ MORAM poželjno izbaciti iz upotrebe? Zašto je riječ MORAM poželjno izbaciti iz upotrebe? Zašto je riječ MORAM poželjno izbaciti iz upotrebe?
Voljela bih s vama podijeliti svoje dugogodišnje iskustvo u radu s klijentima kojima je cilj skinuti kilograme, smršavjeti i vratiti kontrolu nad svojim tijelom i životnim navikama. Već na ulaznim vratima našeg centra vičete: „Moram skinuti kile, užas, sad je dosta, sada stvarno moram“. Zar postoji „nestvarno“ moram?
POSTAVLJANJE CILJEVA POSTAVLJANJE CILJEVA POSTAVLJANJE CILJEVA POSTAVLJANJE CILJEVA
Kako je Anamarija skinula 28 kg? Kako je Anamarija skinula 28 kg? Kako je Anamarija skinula 28 kg? Kako je Anamarija skinula 28 kg?
O programu Skidaj kile nisam znala baš ništa, iskreno, nisam za njega nikad čula.
Pazi…zamka vreba iz ugla!!! Pazi…zamka vreba iz ugla!!! Pazi…zamka vreba iz ugla!!! Pazi…zamka vreba iz ugla!!!
Stigao je taj dan!!! Odluka je pala!! I čak nije ni ponedjeljak, ali eto ipak me natjerala (da, bas ona –moja savjest koja o tome brine više od mene , ali zato je i volim)…