Kako je Anamarija skinula 28 kg?

O programu Skidaj kile nisam znala baš ništa, iskreno, nisam za njega nikad čula.

Kako je Anamarija skinula 28 kg?

No postavši svjesna da mi za rješavanje viška kilograma treba stručna pomoć, pretražila sam internet i intuitivno odlučila šansu dati ovom programu, Skidaj kile mi se nasumce učinio pravim odredištem za moj problem.

Za otprilike tjedan-dva privikla sam se potpuno na novi plan prehrane u kojem nema gladovanja i, uz malo organizacije u kuhinji, nije ga teško provoditi ni uz dosta dnevnih obveza. Pribojavala sam se tjelovježbe koju sam dosad uglavnom izbjegavala, no ubrzo sam shvatila da ništa ne podiže raspoloženje kao odrađen trening, najbolji je lijek protiv napetosti i tjeskobe.

Trenerice i trener su izvrsno educirani i profesionalni u radu, ali istodobno pristupačni i vrlo prijateljski nastrojeni. Najvažnije mi je što empatično razumiju da je svatko od nas posebna osoba pa individualiziraju pristup s obzirom na potrebe i mogućnosti klijenata te njihov tempo vježbanja. Ovisno o eventualnom zdravstvenom problemu, uvijek će promijeniti ili modificirati vježbu da nam ne našteti, odnosno izvuče najbolje dobrobiti za tijelo.

Popratna predavanja također pomažu. Premda sam mislila da već znam mnogo o općenito zdravom životnom stilu, ondje sam čula puno korisnih informacija koje nisam mogla negdje usput pročitati.

Osobito me oduševljavaju česte motivacijske poruke koje nam piše Savjest, pune su poleta, prave potpore i savjeta. Svi katkad imamo trenutke kad nam je zbog nečega teško ustrajati, a one stignu baš kad treba i podignu nam elan.

Članovi tima Skidaj kile vjeruju u to što rade i zaista vole svoj posao, a mislim da samo tako mogu uistinu pomoći drugima da postignu svoj cilj.

Iznenadio me moj uspjeh, u sedam mjeseci izgubila sam 28 kilograma a da se nikad nisam osjećala izmučeno zbog prehrane ili tjelovježbe, štoviše, imala sam više energije za sve druge dnevne izazove.

Sada nedvojbeno mogu reći da mi je ideja da proces mršavljenja ostvarim uz pomoć programa Skidaj kile bila jedna od najboljih životnih odluka i sigurna sam da će imati trajne rezultate.

Anamarija