10 razloga zašto bi se trebali prijaviti na Maksimirsko buđenje

Koliko puta ste već u ovoj godini pomislili: “Krajnje je vrijeme da se pokrenem, moram početi vježbati, pod hitno moram smršavjeti, moram promijeniti prehranu…”? Koliko puta ste već rekli u ovoj godini: “Krećem! Od ponedjeljka, od srijede, kad stigne plaća, nakon maškara, nakon Uskrsa…”?

10 razloga zašto bi se trebali prijaviti na Maksimirsko buđenje

 Ako se prepoznajete u ovim rečenicama, morate osvijestiti da smo već skoro “odvalili” 4 mjeseca u ovoj godini, da će za manje od dva mjeseca ljeto i da je sad vrijeme da se pokrenete.

Paket “Maksimirsko buđenje” je idealan paket za start, a u nastavku ovog teksta saznajte i zašto.

1. Paket sadrži 12 osobnih treninga s trenerom. Treninge ćete raditi jedan na jedan s osobnim trenerom, koji će kreirati program prema vašem trenutnom zdravstvenom statusu, stanju vaših motoričkih i funkcionalnih sposobnosti te prema željama i ciljevima koje želite postići.

2. Paket sadrži i 6 lipoliza (elektrostimulacija, tretman kojim stimuliramo masnoće na kritičnim dijelovima tijela da bi tijekom treninga pojačali njihovu potrošnju (time gubimo osim kilograma i centimetre na željenim dijelovima tijela).

3. Paket sadrži i stručno predavanje nutricionistice o prehrani. Često se događa da ste dobar dio dana gladni, da jedete premalo i da svejedno ne možete smršavjeti već se naprotiv debljate. Na predavanju nutricionistice ćete naučiti kako se pravilo hraniti, kako gubiti kile bez gladovanja, kako ponekad sebi priuštiti hranu za dušu, a da nas ne izbaci iz ravnoteže.

4. Paket sadrži i analizu tijela kojom ćete dobiti uvid u pravo stanje vašeg organizma. Kilogrami, postotak masti i mišića u tijelu, postotak vode, indeks tjelesne mase.

5. U programu vas vodi stručno osoblje. Školovani treneri - profesori kineziologije, diplomirani nutricionisti, doktorica medicine.

6. Dobit ćete podršku kad god zatrebate. Možete se javiti telefonski, putem maila, porukama, ako zatrebate bilo kakav savjet ili samo motivaciju.

7. Proljeće je najbolje vrijeme za skidanje kilograma i stjecanje forme. Istraživanje provedeno na 250 članova koji su bili polaznici naših programa u zadnjih 10 godina u periodu od 1. ožujka do 1. srpnja pokazuje da su žene u tom periodu u prosjeku skinule 14,7 kg, a muškarci 17,2 kg.

8. Ovim paketom dobit ćete potrebna znanja kako se pravilno hraniti i osnovna znanja o trenažnom procesu koja nosite sa sobom i kad jednom odete iz Skidajkile centra i možete ih nastaviti uspješno samostalno primjenjivati

9. Sve na jednom mjestu. U našem centru dobivate sve na jednom mjestu - treninzi, kozmetički tretmani, predavanje o nutricionizmu, savjeti i praćenje prehane, analizu tijela i time štedite vrijeme koje biste inače izgubili da morate ići u različite centre na tretmane.

10. Program se provodi u našem centru u Maksimiru koji je na dobroj lokaciji jer je dobro povezan javnim prijevozom, a za sve one koji stižu osobnim vozilom ima i veliki besplatni parking ispred zgrade.