Što naše članove motivira da vježbaju kod nas?

Napravili smo kratki intervju s nekoliko naših članova. Pitali smo ih 3 pitanja: Zašto su krenuli vježbati? Što su do sada postigli vježbanjem? Što ih motivira za nastavak?

Što naše članove motivira da vježbaju kod nas?

Pogledajte njihove odgovore…

Vesna (59)

Zašto sam počela trenirati, hm… pa zato da napokon dođem u formu, haha!

Svašta sam probala do sada, ali nikad se nisam zadržala predugo na jednom mjestu jer bi mi ponestalo motivacije. Ovdje se dobro osjećam, čak nevjerojatno jer je cijela ekipa koja radi sa mnom toliko motivirajuća da sve odrađujem s lakoćom. Jednostavno, navukli ste me, nema usporedbe ni sa čim.

-14kg

 


 

 

Andreja (44)

Počela sam trenirati, prvenstveno radi zdravlja, ostali benefiti su došli sami po sebi.

Skidajkile programom sam postigla puno toga, izgubila sam 32 kg i sa XL konfekcijskog broja došla na XS. Što je najvažnije dobila sam zdravlje, tijelo u kojem se osjećam zadovoljno i sretno. Sve što je bilo naporno, sada bez toga ne mogu (vježbanje, zdrava prehrana…). Potpuno se promijenio stil života.

Motivira me to što se sada osjećam super. Ne želim izaći više iz XS konfekcijskog broja i narušiti svoje zdravlje.

Još jedna velika motivacija je da mogu motivirati druge da krenu istim putem.

 


 

 

Tatjana (45),

Krenula sam na vježbanje jer sam željela smršavjeti, steći kondiciju, vratiti prijašnju formu.

Postigla sam to da me sama vježba motivira, zadovoljna sam izgubljenim kilama. Jako vidim razliku u kondiciji i snazi, mogu više pretrčati, veće težine podići.

Motivira me da nastavim to što se odlično osjećam.

- 25 kg

 

Ljiljana, (49)

Počela sam trenirati jer sam željela smršavjeti, jer sam shvatila da previše sjedim i htjela sam se pokrenuti.

Postigla sam to što sam iz sjedilačkog načina života krenula vježbati i sada to radim redovito tri puta tjedno.

Motivira me to što mi je vježbanje zabavno i što se dobro osjećam.

- 12 kg

 

Ljubica, (55)

Krenula sam vježbati radi sebe, radi svog zdravlja.

Motivira me dobar osjećaj i puno bolje zdravlje.

Nastavljam trenirati jer osjećam da sam puna elana i ne samo da ja imam koristi od toga nego cijela moja obitelji. Tko nije probao ne može razumjeti.

 


 

 

Dženis (36)

Počela sam vježbati jer sam željela na zdrav način i uz stručnu podršku i motivaciju regulirati tjelesnu težinu. S obzirom da sam to sve dobila u vašem centru, te sam zadovoljna s rezultatima i promjenama koje vidim na svom tijelu to mi je motivacija da i dalje nastavim vježbati

 


 

 

 

Mirna Vrenko (28)

Krenula sam vježbati zbog skidanja kilograma i mogućih zdravstvenih problema u budućoj trudnoći. Osim super promjena na tijelu i poboljšanja kondicije, najviše me motivira onaj dobar osjećaj nakon treninga! Vježbanje mi je sada navika, kada ne vježbam lošije se osjećam i fali mi trening. Vježbamo zajedno zato i dalje ????

 


 

 

 

Goga (48) & Denis (49)

Goga je vježbala u Skidajkile 6 mjeseci a onda se ljetna pauza malo odužila i nikako se nije mogla motivirati da ponovno krene. Denis je znao njene dvije velike želje (da ponovno vježba u SK + da vježba s njim) pa je u tajnosti odlučio kao Božićni poklon uplatiti vježbanje u paru za njih oboje!

Goga : Zajedno kuhamo, zajedno se motiviramo i zajedno provodimo vrijeme na treningu - jednostavno savršeno! ????

 


 

 

 

Maja (48)

Zašto sam počela vježbati? Hm, pa naravno da skinem kile koje “mojim” dijetama nisu trajno otišle već su se stalno vraćale. Od mog prvog susreta s SK je prošlo već dosta godina, ali i dalje vježbam jer je ekipa trenera super, a ja se osjećam sretna, zadovoljna i puna samopouzdanja. Treninzi su raznoliki što je meni osobno jako bitno jer ne volim ustaljene pravce i navike