Kako skinuti koji kilogram viška prije ljeta?

Kako skinuti koji kilogram viška prije ljeta?

Dolaskom toplijih dana javlja se sve veća potreba za skidanjem viška kilograma kako bi što bolje izgledali u laganoj ljetnoj odjeći i kupaćim kostimima na plaži. Većina se odlučuje za rigorozne dijete kako bi što prije dobili željene rezultate, jer ljeto je pokucalo na vrata. Skidanje kilograma u što kraćem vremenskom periodu nikada nije bilo niti će biti pravo rješenje! Takvim pristupom i pogrešnim postupanjem s vlastitim tijelom i hranom koju unosimo u organizam možemo utjecati na zdravlje. Osim što je najvažnija želja (zdravlje) u svakom čovjekom životu ugrožena, isto tako moramo znati da će se takvim pristupom kilogrami puno brže vratiti. Na kraju ćemo postići jo-jo efekat i kilogrami će se vratiti puno brže nego što smo proveli vremena skidajući ih.

 

Pravo pitanje glasi: „Kako onda skinuti koji kilogram viška prije ljeta?“ Ovim putem vas pozivamo da se pokrenete i stavite sebe na prvo mjesto! Jedino zdravo i ispravno skidanje kilograma je kroz redovito vježbanje i zdravu prilagođenu prehranu. Napravi prvi korak (ako već nisi) i dođi u naš centar, jer negdje moramo krenuti. Kada zakoračiš s nama na taj put, više nisi sam/a. Prepusti se našem timu koji će ti pomoći kako da usvojiš zdrave prehrambene navike, kako da vježbaš u skladu s vlastitim potrebama i životnim stilom, kako da pravilno izvodiš vježbe snage te na kraju kako da dođeš do željenih rezultata. Ustraj u svojim odlukama, napiši kratkoročne i dugoročne ciljeve i budi dosljedan/a (npr. kratokoročni cilj - 0,5 kg tjedno). Ciljevi su ostvarivi, ali naravno treba jasno i ispravno odrediti vremenski period za njih. Nemoj očekivati puno u kratkom vremenu, jer kilogrami nisu niti došli preko noći. Vrijeme je za promjenu životnih navika i hodanja pravim putem do željenih rezultata. Znaj da tim putem nije lako koračati, ali će vrijediti svake uložene minute. Bit će teško, bit će znoja i bit će padova. Nitko nije rekao da se zdrave navike usvajaju odmah, naravno da će biti grešaka! Samo je pitanje kako ćemo nastaviti kasnije? Hoćemo se vratiti u svoje stare obrasce življenja ili tek onda još više ustrajati i popraviti navedeno. Ako se pitate kada je pravo vrijeme, onda znajte da je to upravo sada. Nikada nema tog pravog trenutka, već ga mi moramo napraviti pravim!

 

Ako ne treniraš, pokreni se! Ako ne jedeš zdravo, pokreni se! Ako jedeš zdravo, ali si putem pojeo/la nešto nezdravo i to je sasvim u redu. Ostavi to iza sebe i idemo sada opet nastaviti zdravo. Nitko drugi neće za tebe, ako ti sama nećeš! Kada staviš sebe na prvo mjesto i ti se putem osjećaš bolje i ostvaruješ male, ali dugoročno velike rezultate svi oko tebe će biti sretni. Osim što će tebi biti ljepše u svojoj vlastitoj koži, bit ćeš bolja osoba za druge ljude oko sebe, a isto tako će i oni biti sretni zbog tebe. Jer na kraju krajeva kako i ne bi? I zaključno, samo se pokreni! Padaj, ustani pa opet padni, ali nikada ne zaboravi USTATI!

 

Nadamo se da vas je ovo motiviralo i još čvršće potaknulo da zakoračite prema svojoj boljoj verziji. Vidimo se na treningu! Veseliii pozdraav!