Dušanka

44 godine

Ovo ljeto - gledajući fotografije s kupanja konačno sam odlučila napraviti nešto u vezi s debljinom koja me zadnjih godina sasvim poklopila.

Bilo je par pokušaja dijeta ali to je sve kratko trajalo i nije bilo nekog učinka….

Postala sam kao neki škripavi Limenko svako jutro mi je trebalo vremena kad ustanem da me prestanu boliti zglobovi koji jednostavno nisu mogli nositi tu masu….

Naišla sam na reklamu za Skidaj kile koja mi se učinila zanimljivom ali tek uz komentar prijatelja koji je prošao program sam se odlučila prijaviti. Počela sam program SK u rujnu s 94 kg. i nakon 3,5 mj skinula 20kg.

Apsolutno preporučam ovaj program svima koji žele promijeniti svoje stanje tjelesne zapuštenosti.

Ovaj program djeluje na 3 razine:

  1.  kroz predavanja, preporuke i tjedno praćenje prehrane dobivaju se korisne informacije o pravilnoj prehrani koju onda individualno svatko može prilagoditi
  2.  vježbanje s idividualnim pristupom: moje drage ”mučiteljice” Mirna, Jasmina i Kristina sa smiješkom ali neumoljive uspjele su probuditi moje skoro nepostojeće mišiće
  3.  psihološka podrška cijelog tima i prijateljsko pozitivno okruženje u centru zaista djeluju motivirajuće…

Osjećaj kada nakon puuuno godina mogu obući “normalnu“ veličinu ili kad s guštom otrčim  turu po Jarunu  je neprocjenjiv.

Vježbanje mi je postalo potrebno – ako je vrijeme ok trčanje ili zumba koja podsjeća na neke toplije krajeve – svejedno ….

Zaista je moguće uz profesionalnu podršku i malo discipline potpuno promijeniti loše tjelesno stanje.

Ovaj program započela sam u momentu kada su mi se neke loše stvari događale i jednostavno i na ovaj način shvatila sam da je moguće preuzeti kontrolu samo je potrebna volja i profesionalna podrška koju sam pronašla u timu Skidaj kile.

Hvala vam puno!!!