Izabela

38 godina

Moja priča sa “Skidaj kile” počela je u siječnju 2016. g. kao priznanje da ne mogu dalje bez stručne pomoći. Problema koliko hoćeš - veliki višak kilograma, probavni problemi koji se i povećavaju nakon svake dijete i apsolutna nikakva kondicija.

Pokušala sam sama uz raznorazne dijete skinuti kilograme, naravno gladovanjem bez vježbanja, zvuči li poznato? U dvije godine uspjela sam skinuti i održati svega 6 kila.

Kad sam došla u “Skidaj kile” na razgovor s Mirnom nisam imala puno očekivanja. Sjećam se Mirninih riječi da moramo imati cilj koji će nas motivirati. To sam i imala-druga trudnoća. Da li je to dovoljno? Da bih krenula s drugom trudnoćom morala bih imati ITM najviše 30, a moj je bio 37. Dakle, morala sam skinuti najmanje 17 kila. Izgledalo je nemoguće da toliko kilograma koje sam godinama skupljala, sama skinem do svoje četrdesete. Dala sam si šansu i slijepo pratila sve savjete koje mi je Mirna dala. Kao štreber pazila sam na prehranu, imala svakodnevnu aktivnost i redovite treninge.

Iako teški, treninzi su odlični, čak i zabavni i što je najbitnije, izvedivi. Ekipa je odlična, upoznala sam puno dragih ljudi, dobila i dodatnu podršku. Sigurna sam da ću i nakon ove avanture s nekima ostati u kontaktu. Nutricionistički savjeti bili su mi od velike pomoći. Bit će mi lakše primjenjivati naučeno, vjerojatno i u trudnoći jednog dana.

Veselim se svakom novom izazovu jer sad znam da mogu. U ovom periodu iako je bilo teško, uživala sam u svakom koraku i svakoj maloj pobjedi u povećanju energije, elastičnosti i snazi tijela. Zavoljela sam vježbanje i jedva čekam svaki trening. Vrlo brzo su se vidjeli rezultati ne samo u kilaži, već i odličnoj probavi. 

Ponosno mogu reći da sam nakon 6 mjeseci skinula 29 kila i 4 konfekcijska broja, a dobila puno više - kondiciju, energiju, sreću i samopouzdanje. Vrijedilo je!