Premium paket mršavljenja:
Jesen u gradu kile u padu

Smršavi 10 kilograma uz Skidajkile tim!

Fleksibilno – 2  ili 3 puta tjedno – u vrijeme koje ti najviše odgovara
BESPLATNE KONZULTACIJE – dogovori termin – 091 5022 995
Datum trajanja akcije: 20. 9. – 20. 10. 2022.

Prijavi se!


Skidajkile centar specijaliziran je za:

 • osobne treninge
 • programe mršavljenja.

Naglasak je na radu s rekreativcima kojima je potrebna motivacija i stručna podrška. Sve smo objedinili na jednom mjestu.

PLAN PROGRAMA:

Preporuka je skidati jedan kilogram iz masnog tkiva tjedno, a zadržati i povećati mišićni tonus te smanjiti obujam struka, bedara, nadlaktica.

Prvih mjesec dana trenirat ćemo 3 puta tjedno s osobnim trenerom (10 x osobni trening), a prije samog treninga potaknuti ćemo masno tkivo tretmanom elektrostimulacije - lipolize (10 x tretman lipoliza) na bržu razgradnju, te napraviti 1 tretman body wrappinga – detoksikacije za ubrzavanje i buđenje metabolizma.
Već tada naši hormoni sreće su vidljivi, osjećamo se bolje, pokretnije i sretnije.
Drugi mjesec nastavljamo s osobnim treninzima 2 ili 3 puta tjedno i ponavljamo 1 tretman detoksikacije tretmanom body wrappingom.

 

Kad vas nešto boli otiđete doktoru.
Kad se auto pokvari otiđete mehaničaru.
Kad imate višak kilograma i želite održavati formu
dođete u Skidajkile centar!

Mi smo tu za vas, da vam pomognemo,
da smo vam podrška, da vas motiviramo.
Ako osjećate da ste spremni za promjenu
javite se!

Premium paket sadrži:

1. Individualni treninzi

Razgovorom prije početka vježbanja saznajemo sve o vašim željama i problemima. Po potrebi konzultiramo liječnika, psihologa te fizioterapeuta iz našeg tima. Kad dobijemo cijelu sliku o vama predlažemo i slažemo treninge, tretmane i prehranu najbolju za vas i za postizanje vaših ciljeva. Praksa je vježbanje dva ili tri puta tjedno uz stalni nadzor trenera kineziologa te kontrola i poticaj da se pridržavate zdrave prehrane koju vam je propisala naša nutricionistica.

Na prvom treningu napravimo fitnes testiranje i pomoću njega dobivamo uvid u fizičko stanje vašeg organizma (kondicija, fleksibilnost i snaga).

 

2. Tretmani mršavljenja

U programima mršavljenja pomažu nam i kozmetički tretmani kao što su:

a) Lipoliza – elektrostimulacija

Kozmetički tretman kojim stimuliramo masnoće s tretiranog dijela tijela, (trbuha, bedara) na bržu potrošnju prilikom aerobnog vježbanja, (brzo hodanje, bicikliranje…) neposredno nakon izvođenja tretmana. Lipoliza ubrzava process trošenja masti tako da “premosti” i prije počne koristiti energiju pohranjenu u mastima. Lipoliza potiče bržu apsorpciju masti. Tretman traje 20 minuta i izvodi se prije treninga.

b) Body wrapping

Kozmetički tretman kojim se tijelo zagrijava u termo deci. Biranim eteričnim uljima namaže se cijelo tijelo. Tretman potiče detoksikaciju te pojačanim znojenjem izlučujemo štetne tvari iz organizma. Tretman pomaže za ubrzavanje metabolizma, bolji rad limfe te ima detoksikacijski učinak. Tretman se preporučuje nakon treninga i traje 30 -45 minuta.

 

3. Preporuke nutricionista

Naglasak u našem centru je na zdravlju, naš cilj je motivirati vas i potaknuti da se u svom tijelu osjećate bolje, zdravije, ljepše, poletnije i lakše! Prehrana koju vam predlažemo je maksimalno pojednostavljena za svakodnevnu uporabu. Naš cilj je educirati vas kako bi stečene navike o zdravoj prehrani  postale vaše trajne prehrambene navike. Svaki tjedan provjeravamo vaš dnevnik prehrane te sugeriramo promjene, recepte i korekcije u prehrani.

4. Psihološka podrška

Motivacija je sveprisutna, koristimo sva sredstva za vaš uspjeh: pohvale, nagrade, motivacijske poruke, prijekor, redovnu kontrolu, praćenje napretka.

5. Detaljna analiza tijela

Pomoću precizne vage i mjerenja dobijemo informacije o omjeru mišića, masti i vode u vašem tijelu te općem stanju metabolizma. Važemo se jednom tjedno, a centimetre struka, prsa i bokova mjerimo na početku i kraju vašeg mjesečnog ciklusa vježbanja.

6. Iskustvena radionica sa stručnom osobom - NOVO!

S ciljem pružanja socioemocionalne pomoći i podrške te poticanja promjene i stvaranja nove perspektive odnosa; kako prema sebi, svojem tijelu, osjećajima i ponašanjima, tako i prema drugima koji su nam važni te (ne)vidljivo utječu na nas.

7. Kuharica s receptima Skidajkile

 

 

S veseljem vas očekujemo i častimo popustom od 1410,00 kuna (187,14 eura)

091 5022 995 info@skidajkile.hr

 

U Premium paket mršavljenja Jesen u gradu kile u padu uključeno je:

 • 20 osobnih treninga u osam tjedana (3x / 2x tjedno trening s osobnim trenerom)
 • 10 tretmana lipolize – elektrostimulacije
 • 2x tretman body wrapping
 • praćenje prehrane
 • prijedlozi jelovnika
 • plan prehrane
 • popis namirnica za kupnju prije početka akcije
 • motivirajuće poruke kroz trajanje programa
 • detaljna analiza tijela 2x
 • tjedno vaganje
 • preporuka nutricionista
 • kuharica s receptima

 


Pojedinačna cijena navedenih tretmana i treninga:
5700 kn (756,52 €) (za gotovinsko plaćanje)


Cijena Premium paketa:

4290 kn (569,38 €)
Ušteda od 1410,00 kn (187,14 €)
(za gotovinsko plaćanje)

4719 kn (626,32 €)
(za kartično plaćanje)Prijavi se!


SK Prečko 091 5022 995 i 01 3899 111
ili putem maila: info@skidajkile.hr