Maja Medved

 Iz raznih razloga, kako to već u životu biva, nakupila sam jaaako puno kila. Nakon što sam osvijestila zašto, kada i što jedem, kako me to promijenilo i kako nemoćno se osjećam dok loše navike i razmišljanje „sve je već odavno postalo nepopravljivo“ upravljaju mnome, odlučila sam se za promjenu.

Moj obrazac ponašanja bio je: dobar životni period = gubitak kila; loš životni period = gomilanje istih. U prošlosti sam uspjela nekoliko puta skinuti puno kg, ali svaki put bi se vratile s prijateljicama!  A izgladnjivanje po ne znam koji put više nije bila opcija… U meni je narasla želja za trajnim postignućem i doživotnom promjenom. U dugačkoj utrci koja je bila preda mnom, trebala sam pobijediti samu sebe, ali kako?

Vidjela sam jumbo plakat s Antonijom (lakšom za 50 kg) i odmah odahnula-moguće je! Ona je uspjela, znači uspjet ću i ja! Došla sam u Skidaj kile i s velikom spremnošću slušala predavanja, vježbala i pridržavala se nove prehrane koja je bila pravo osvježenje, jer dotada nisam jela tako zdravo, uravnoteženo i redovito.

Izgubila sam 25 kg i naučila puno korisnih stvari koje sada nastavljam primjenjivati sama. Osjećam se utrenirano, osjećam svoje mišiće, osjećam da „mogu“ i uživam u tome!

HVALA TIMU Skidaj kile ZA PRIHVAĆANJE, NEOSUĐIVANJE, SAVJETE, PODRŠKU I SVAKI „MOŽEŠ TI TO“.

Veliku stvar činite u životima (velikih) ljudi!