Marin

33 godine

Ono što bi izdvojio kao prednosti ovog programa jest personalizirani pristup, obrazovanje po pitanju prehrane i vježbanja te orijentiranost ka općenitom poboljšanju zdravlja i stjecanju zdravih navika koje traju a ne samo da daju kratkotrajne rezultate.

Vrhunac personaliziranog pristupa doživio sam kada sam jedan radni dan dobio sms poruku od trenerice u kojoj mi piše da sad odmah krenem u dućan po nekakav međuobrok jer je vidjela da prošli tjedan imam prevelike pauze između obroka. Tko bi rekao da je toliko bitno jesti da bi smršavio?

Od predavanja koja sam pohađao za vrijeme programa nisam previše očekivao, svi znamo teoretski kako smršaviti i održavati tjelesnu težinu… pa baš i ne, jer da znamo ne bismo imali problem.  Predavanja na jednostavan način pogađaju samu srž problema i nude dugotrajna rješenja kojih se uz malo motivacije nije toliko teško držati.

Što se zdravih navika tiče, sada redovito vježbam, prehranu sam promijenio kvalitativno i kvantitativno, trčim u treking ligi što sam iskreno mislio da je nemoguće i do toga nikada došlo bez Jasmininih višekratnih poziva i uvjeravanja da se to može.

Nakon relativno kratkog vremena imam težinu iz srednje škole (izgubio sam 12 kg) i što još važnije krvnu sliku bez povišenih triglicerida i kolesterola

Mogu vam reći, vrijedjelo je i

Hvala