Mirna Š.

 “Oduvijek sam se borila sa viskom kilograma, ne onim normalnim viskom vec viskom koji je utjecao na moj zivot do te mjere da me je psihicki unistavalo. Probala sam razne dijete koje “obecavaju” veliki gubitak kilograma u kratkom roku, ali nakon nekog vremena sam shvatila da to nema smisla. 

Odlucila sam, imala pred sobom cilj i rekla si krecem od danas! Krenula sam prije 4 mj u Skidaj kile i ne samo da sam smrsavila, vec sam promjenila nacin zivota, stekla nove zivotne navike, iz tjedna u tjedan sam vidjela promjene na svome tijelu i to me guralo i dalje me gura naprijed i prema jos boljem i vecem uspjehu. 

Psihicki i fizicki sam nova osoba. Nikad nisam bila sretnija i bolje se osjecala. Svakom tko se bori s viskom kilograma bih preporucila Skidaj kile jer su stvarno trenerice odlicne, pune razumjevanja,ali i stroge . Odlucite, krenite i sto je najvaznije kad vam dodje da odustanete i osjecate da ne mozete zagrizite jos jace! Svaka upornost se isplati, ali se morate potruditi jer kako kilogrami nisu dosli preko noci, tako nece ni otici preko noci. 

Zato je tu Skidaj kile tim kojem mogu reci veliko HVALA!”