Ne traži izgovor. Kreni!

U svom centru Skidajkile kroz period od trinaest godina primili smo veliki broj klijenata i skinuli mnogo kilograma.

Skidajkile centar specijaliziran je za:
• osobne treninge
• programe mršavljenja.

Naglasak je na radu s rekreativcima kojima je potrebna motivacija i stručna podrška. Sve smo objedinili na jednom mjestu.
Cilj nam je motivirati vas i potaknuti da se u svom tijelu osjećate bolje, zdravije, ljepše, poletnije i lakše!

Praksa je vježbanje dva ili tri puta tjedno uz stalni nadzor trenera kineziologa te kontrola i poticaj da se pridržavate zdrave prehrane koju vam je  propisala naša nutricionistica.

Preporuka je skidati jedan kilogram iz masnog tkiva tjedno, a zadržati i povećati mišićni tonus te smanjiti obujam struka, bedara, nadlaktica.  

O nama O nama O nama

Naš tim

Stručni tim Vas vodi kroz multidisciplinarni program koji uključuje vježbanje, ciljanu i prilagođenu prehranu, kozmetičke tretmane, stručna predavanja te svakodnevnu individualnu potporu svakom polazniku.

Jasmina Kelava
Jasmina Kelava
dipl. iur. Idejni začetnik i voditeljica centra Skidajkile

Od 2000. voditeljica grupnih fitness programa.

Od 2009. voditeljica u Skidajkile centru.

Nekad aktivna atletičarka - sprinterica, danas pronašla ljubav dužinskoj trkačkoj disciplini - trekkingu.

MOTO: „“Pokreće me silna pozitivna energija koju volim dijeliti s ljudima. Svaka promjena vezana za vas i vaše zdravlje, poletnost, sreću moja je misao vodilja!”

DRUGI O JASMINI: naša motivirajuća “Savjest”, pozitivno nabrijana trenerica

Kristina Morić
Kristina Morić
dipl. preh.teh.

Danas zaposlena u Plivi Hrvatska .

Od 2009 - član tima Skidajkile.

Bivša voditeljica aerobica u Gokyfit centru, a danas se rekreativno bavi trekingom i amaterskim trčanjem te redovito vježba u Skidajkile klubu 

MOTO: Sutra je novi dan!

DRUGI O KRISTINI: pozitivna, stručna, pristupačna

dr.Iva Butić
dr.Iva Butić
prim. dr. sc mikrobiologije s parazitologijom

Od 2009 - član tima Skidajkile.

Cijeli život u sportu – planinarenje, treking, trčanje, plivanje, grupni programi, individualni treninzi sa najboljim trenerima u Skidajkile…

MOTO: Carpe diem!

DRUGI O IVI: jako simpatična, stručna, vesela.

Maria Bogović
Maria Bogović
univ. bacc. cin. Physiotherapy assistant

Stručna prvostupnica trenerske struke, smjer fitnes.

Sport je obilježio veći dio njezina života te ju je ista ljubav privukla da upiše studij na kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Nastavila je usavršavati svoja znanja i vještine u prevenciji i rehabilitaciji ozljeda.

Od 2017. godine vodila programe rehabilitacije u fitnesu s rekreativcima te od 2019. usmjerena na vođenje korektivne gimnastike s ciljem prevencije ozljeda.

MOTO: Život je jedan, živi ga s osmijehom! :)

 

Lara Očić
Lara Očić
Magistra kineziologije (mag.cin.)

 Aktivna sportašica od 1999.-2013. Trenirala je plivanje i rukomet, a rekreativno odbojku i skijanje. Ima 7 godina iskustva u radu s djecom. 

MOTO: "I mali koraci vode velikoj promijeni."

Marta Golja
Marta Golja
Univ.bacc.act.soc.

Studentica pravnog fakulteta, studij socijalni rad, koja se aktivno bavi fitnessom već 6 godina. Licencirana je trenerica od 2020.godine, a obrazovanje je stekla na Fitness učilištu. Svoje znanje i dalje nadopunjuje na raznim edukacijama, a većinu svog života je posvetila radu s klijentima te istinski uživa u tom poslu.

MOTO: "Nitko te ne može zaustaviti u tvojim ciljevima osim tebe samog."

Alen Čiček
Alen Čiček
Magistar kineziologije (mag.cin.)

Alen Čiček magistar kineziologije u edukacijji i kineziterapiji s višegodišnjim iskustvom u fitnessu što uključuje provođenje osobnih i grupnih treninga, programa rehabilitacije i rad s osobama s invaliditetom. Osim toga, ima iskustva kao rukometni trener i u kondicijskoj pripremi sportaša.

Matea Jerbić
Matea Jerbić
mag. logoped.

Velika zaljubljenica u fitnes i aktivan način života. Za vrijeme studija logopedije, odlučuje produbiti svoju ljubav prema vježbanju i steći formalno znanje na Fitnes učilištu.  Sada iskreno uživa u poslu trenera koji joj omogućava da tu ljubav i znanje prenese i na druge ljude.

Što je program Skidajkile?

Program Skidaj kile je specifičan, složen i originalan program zdravog mršavljenja.

Stručni tim Vas pet tjedana vodi kroz multidisciplinarni program koji uključuje vježbanje, ciljanu i prilagođenu prehranu, kozmetičke tretmane, stručna predavanja te svakodnevnu individualnu potporu svakom polazniku.

Više informacija
Što je program Skidajkile?

Što je osobni trening?

Osobni trening je trening “jedan na jedan” što znači da ste vi kao klijent u prvom planu i da se u tom razdoblju od šezdeset minuta, koliko obično traje osobni trening, trener posvećuje samo vama.

Više informacija
Što je osobni trening?

Osobni treninzi za djecu

Više informacija
Osobni treninzi za djecu