Ne traži izgovor. Kreni!

U svom centru Skidajkile kroz period od trinaest godina primili smo veliki broj klijenata i skinuli mnogo kilograma.

Skidajkile centar specijaliziran je za:
• osobne treninge,
• programe mršavljenja.

Naglasak je na radu s rekreativcima kojima je potrebna motivacija i stručna podrška. Sve smo objedinili na jednom mjestu.

 • Individualni treninzi
  Razgovorom prije početka vježbanja saznajemo sve o vašim željama i problemima.
  Po potrebi konzultiramo liječnika, psihologa te fizioterapeuta iz našeg tima.
  Kad dobijemo cijelu sliku o vama predlažemo i slažemo treninge, tretmane i prehranu najbolju za vas i za postizanje vaših ciljeva.

  Praksa je vježbanje dva ili tri puta tjedno uz stalni nadzor trenera kineziologa te kontrola i poticaj da se pridržavate zdrave prehrane koju vam je propisala naša nutricionistica.

  Na prvom treningu napravimo fitnes testiranje pomoću kojega dobivamo uvid u fizičko stanje vašeg organizma (kondicija, fleksibilnost i snaga).
 • Tretmani mršavljenja
  U programima mršavljenja pomažu nam i kozmetički tretmani kao što su:
 • Lipoliza – elektrostimulacija
  Kozmetički tretman kojim stimuliramo masnoće s tretiranog dijela tijela (trbuha, bedara) na bržu potrošnju prilikom aerobnog vježbanja (brzo hodanje, bicikliranje…) neposredno nakon izvođenja tretmana. Lipoliza ubrzava process trošenja masti tako da “premosti” i prije počne koristiti energiju pohranjenu u mastima. Lipoliza potiče bržu apsorpciju masti. Tretman traje 20 minuta i izvodi se prije treninga.
 • Body wrapping kozmetički tretman kojim se tijelo zagrijava u termo deci. Biranim eteričnim uljima namaže se cijelo tijelo. Tretman potiče detoksikaciju te pojačanim znojenjem izlučujemo štetne tvari iz organizma. Tretman pomaže za ubrzavanje metabolizma, bolji rad limfe te ima detoksikacijski učinak. Tretman se preporučuje nakon treninga i traje 30 – 45 minuta.
 • Body wrapping kozmetički anticelulitni tretman. Tijelo se namaže anticelulitnom kremom, omota u folije te se legne u termo deku oko 30 minuta. Učinak tretmana je da učvrsti kožu, smanji vidljivo celulit, ubrza cirkulaciju masnog tkiva. Tretman se preporučuje nakon treninga.
 • Preporuke nutricionista
  Naglasak u našem centru je na zdravlju, naš cilj je motivirati vas i potaknuti da se u svom tijelu osjećate bolje, zdravije, ljepše, poletnije i lakše! Prehrana koju vam predlažemo je maksimalno pojednostavljena za svakodnevnu uporabu. Naš je cilj educirati vas kako bi stečene navike o zdravoj prehrani postale vaše trajne prehrambene navike. Također smo pripremili i našu Kuharicu sa zdravim receptima.
 • Psihološka podrška
  Motivacija je sveprisutna, koristimo sva sredstva za vaš uspjeh: pohvale, nagrade, motivacijske poruke, prijekor, redovnu kontrolu, praćenje napretka… U određenim paketima mršavljenja održavaju se i psihološke radionice s temama vezanim uz vježbanje i mršavljenje, kao na primjer, pravilno postavljanje ciljeva, motivacije.
 • Detaljna analiza tijela
  Pomoću precizne vage i mjerenja dobijemo informacije o omjeru mišića, masti i vode u vašem tijelu te općem stanju metabolizma. Važemo se jedan put na tjedan, a centimetre struka, prsa, bokova mjerimo na početku i kraju vašeg mjesečnog ciklusa vježbanja.

 

 

Prijavi se
O nama O nama O nama

Naglasak u našem centru je na zdravlju, naš cilj je motivirati vas i potaknuti da se u svom tijelu osjećate bolje, zdravije, ljepše, poletnije i lakše!

Praksa je  vježbanje dva ili tri puta tjedno uz stalni nadzor trenera kineziologa te kontrola i poticaj da se pridržavate zdrave prehrane koju vam je  propisala naša nutricionistica.

U programima mršavljenja pomažu nam i tretmani kao što su lipoliza– elektrostimulacija  (potiče bržu apsorpciju masti) i bodywrraping (detoksikacija tijela i anticelulitni tretman, ubrzava metabolizam i limfu).

Motivacija je sveprisutna, koristimo sva sredstva za vaš uspjeh: pohvale, nagrade, motivacijske poruke, prijekor…

Naš tim

Stručni tim Vas pet tjedana vodi kroz multidisciplinarni program koji uključuje vježbanje, ciljanu i prilagođenu prehranu, kozmetičke tretmane, stručna predavanja, te svakodnevnu individualnu potporu svakom polazniku.

Jasmina Kelava
Jasmina Kelava
dipl. iur. Idejni začetnik i voditeljica centra Skidajkile

Od 2000. voditeljica grupnih fitness programa.

Od 2009. voditeljica u Skidajkile centru.

Nekad aktivna atletičarka - sprinterica, danas pronašla ljubav dužinskoj trkačkoj disciplini - trekkingu.

MOTO: „“Pokreće me silna pozitivna energija koju volim dijeliti s ljudima. Svaka promjena vezana za vas i vaše zdravlje, poletnost, sreću moja je misao vodilja!”

DRUGI O JASMINI: naša motivirajuća “Savjest”, pozitivno nabrijana trenerica

Kristina Morić
Kristina Morić
dipl. preh.teh.

Danas zaposlena u Plivi Hrvatska .

Od 2009 - član tima Skidajkile.

Bivša voditeljica aerobica u Gokyfit centru, a danas se rekreativno bavi trekingom i amaterskim trčanjem te redovito vježba u Skidajkile klubu 

MOTO: Sutra je novi dan!

DRUGI O KRISTINI: pozitivna, stručna, pristupačna

dr.Iva Butić
dr.Iva Butić
dr.med. specijalist med. mikrobiologije s parazitologijom

Od 2009 - član tima Skidajkile.

Cijeli život u sportu – planinarenje, treking, trčanje, plivanje, grupni programi, individualni treninzi sa najboljim trenerima u Skidajkile…

MOTO: Carpe diem!

DRUGI O IVI: jako simpatična, stručna, vesela.

Maria Bogović
Maria Bogović
univ. bacc. cin. Physiotherapy assistant

Stručna prvostupnica trenerske struke, smjer fitnes.

Sport je obilježio veći dio njezina života te ju je ista ljubav privukla da upiše studij na kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Nastavila je usavršavati svoja znanja i vještine u prevenciji i rehabilitaciji ozljeda.

Od 2017. godine vodila programe rehabilitacije u fitnesu s rekreativcima te od 2019. usmjerena na vođenje korektivne gimnastike s ciljem prevencije ozljeda.

MOTO: Život je jedan, živi ga s osmijehom! :)

 

Lara Očić
Lara Očić
Magistra kineziologije (mag.cin.)

 Aktivna sportašica od 1999.-2013. Trenirala je plivanje i rukomet, a rekreativno odbojku i skijanje. Ima 7 godina iskustva u radu s djecom. 

MOTO: "I mali koraci vode velikoj promijeni."

Marta Golja
Marta Golja
Univ.bacc.act.soc.

Studentica pravnog fakulteta, studij socijalni rad, koja se aktivno bavi fitnessom već 6 godina. Licencirana je trenerica od 2020.godine, a obrazovanje je stekla na Fitness učilištu. Svoje znanje i dalje nadopunjuje na raznim edukacijama, a većinu svog života je posvetila radu s klijentima te istinski uživa u tom poslu.

MOTO: "Nitko te ne može zaustaviti u tvojim ciljevima osim tebe samog."

Yevheniia Bozhko
Yevheniia Bozhko
profesorica tjelesne i zdravstvene kulture

Yevheniia Bozhko profesorica je tjelesne i zdravstvene kulture iz Ukrajine, sportski psiholog i fitness instruktorica sa dugogodišnjim iskustvom. Yevheniia također ima 10 godina iskustva kao trenerica odbojke, te je i sama profesionalno igrala odbojku.

Alen Čiček
Alen Čiček
Magistar kineziologije (mag.cin.)

Alen Čiček magistar kineziologije u edukacijji i kineziterapiji s višegodišnjim iskustvom u fitnessu što uključuje provođenje osobnih i grupnih treninga, programa rehabilitacije i rad s osobama s invaliditetom. Osim toga, ima iskustva kao rukometni trener i u kondicijskoj pripremi sportaša.

Što je program Skidajkile?

Stručni tim Vas pet tjedana vodi kroz multidisciplinarni program koji uključuje vježbanje, ciljanu i prilagođenu prehranu, kozmetičke tretmane, stručna predavanja, te svakodnevnu individualnu potporu svakom polazniku.

Više informacija
Što je program Skidajkile?

Što je osobni trening?

Osobni trening je trening “jedan na jedan” što znači da ste vi kao klijent u prvom planu i da se određeni period vremena, obično šezdeset minuta koliko traje jedan osobni trening, trener posvećuje samo vama.

Više informacija
Što je osobni trening?