Ne traži izgovor. Kreni!

U svom desetogodišnjem radu kroz Skidajkile centar je prošao veliki broj klijenata. Specijalizirali smo se za programe mršavljenja. Naglasak je na radu s rekreativcima kojima je potrebna motivacija i stručna podrška. Sve smo objedinili na jednom mjestu.

Počinjemo s vašom detaljnom analizom tijela.

  • Pomoću precizne vage i mjerenja dobijemo informacije o omjeru mišića, masti i vode u vašem tijelu te općem stanju metabolizma.
  • Fitnes testiranjem  dobivamo uvid u fizičko stanje vašeg organizma (kondiciji, fleksibilnosti i snazi).
  • Razgovorom prije početka vježbanja saznajemo sve o vašim željama i problemima,
  • Po potrebi konzultiramo liječnika, psihologa te fizioterapeuta iz našeg tima

Kad dobijemo cijelu sliku o vama predlažemo i slažemo treninge, tretmane i prehranu najbolju za vas i za postizanje vaših ciljeva.

Prijavi se
O nama O nama O nama

Naglasak u našem centru je na zdravlju, naš cilj je motivirati vas i potaknuti da se u svom tijelu osjećate bolje, zdravije, ljepše, poletnije i lakše!

Praksa je  vježbanje dva ili tri puta tjedno uz stalni nadzor trenera kineziologa te kontrola i poticaj da se pridržavate zdrave prehrane koju vam je  propisala naša nutricionistica.

U programima mršavljenja pomažu nam i tretmani kao što su lipoliza– elektrostimulacija  (potiče bržu apsorpciju masti) i bodywrraping (detoksikacija tijela i anticelulitni tretman, ubrzava metabolizam i limfu).

Motivacija je sveprisutna, koristimo sva sredstva za vaš uspjeh: pohvale, nagrade, motivacijske poruke, prijekor…

Naš tim

Stručni tim Vas pet tjedana vodi kroz multidisciplinarni program koji uključuje vježbanje, ciljanu i prilagođenu prehranu, kozmetičke tretmane, stručna predavanja, te svakodnevnu individualnu potporu svakom polazniku.

Jasmina Kelava
Jasmina Kelava
dipl. iur. Idejni začetnik i voditeljica centra Skidajkile

Od 2000. voditeljica grupnih fitness programa.

Od 2009. voditeljica u Skidajkile centru.

Nekad aktivna atletičarka - sprinterica, danas pronašla ljubav dužinskoj trkačkoj disciplini - trekkingu.

MOTO: „“Pokreće me silna pozitivna energija koju volim dijeliti s ljudima. Svaka promjena vezana za vas i vaše zdravlje, poletnost, sreću moja je misao vodilja!”

DRUGI O JASMINI: naša motivirajuća “Savjest”, pozitivno nabrijana trenerica

Anita Vukušić
Anita Vukušić
Mag.oec. Usavršavanje za fitnes trenericu je završila na Hrvatskom institutu za kineziologiju.

Sportom se bavi cijeli život, a bogata je sportskim iskustvima u atletici i aktivnim dugogodišnjim treniranjem u teretani. Isto tako, studentica Socijalne pedagogije na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu. Slobodno vrijeme provodi u prirodi, različitim sportskim aktivnostima, volontira i čita knjige.

 

MOTO: "Ti si jedina osoba koja donosi odluke za svoj život, ako se želiš bolje osjećati, kako fizički tako i mentalno, pokreni novu odluku!"

 

Kristina Morić
Kristina Morić
dipl. preh.teh.

Danas zaposlena u Plivi Hrvatska .

Od 2009 - član tima Skidajkile.

Bivša voditeljica aerobica u Gokyfit centru, a danas se rekreativno bavi trekingom i amaterskim trčanjem te redovito vježba u Skidajkile klubu 

MOTO: Sutra je novi dan!

DRUGI O KRISTINI: pozitivna, stručna, pristupačna

dr.Iva Butić
dr.Iva Butić
dr.med. specijalist med. mikrobiologije s parazitologijom

Od 2009 - član tima Skidajkile.

Cijeli život u sportu – planinarenje, treking, trčanje, plivanje, grupni programi, individualni treninzi sa najboljim trenerima u Skidajkile…

MOTO: Carpe diem!

DRUGI O IVI: jako simpatična, stručna, vesela.

Maria Bogović
Maria Bogović
univ. bacc. cin. Physiotherapy assistant

Stručna prvostupnica trenerske struke, smjer fitnes.

Sport je obilježio veći dio njezina života te ju je ista ljubav privukla da upiše studij na kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Nastavila je usavršavati svoja znanja i vještine u prevenciji i rehabilitaciji ozljeda.

Od 2017. godine vodila programe rehabilitacije u fitnesu s rekreativcima te od 2019. usmjerena na vođenje korektivne gimnastike s ciljem prevencije ozljeda.

MOTO: Život je jedan, živi ga s osmijehom! :)

 

Doris Jandroković
Doris Jandroković
bacc. physioth.

Studentica na diplomskom studiju Fizioterapije. Aktivno se bavila sportom, najvećim dijelom rukometom. Nakon prestanka dobila na kilaži te je na svojoj koži osjetila proces mršavljenja gdje je radom i trudom skinula 25 kilograma. To iskustvo donijelo joj je puno znanja i želju da motivira i usmjerava druge ljude u borbi s kilogramima.

 

MOTO: Vjeruj u sebe i bit ćeš nezaustavljiv.

Što je program Skidajkile?

Stručni tim Vas pet tjedana vodi kroz multidisciplinarni program koji uključuje vježbanje, ciljanu i prilagođenu prehranu, kozmetičke tretmane, stručna predavanja, te svakodnevnu individualnu potporu svakom polazniku.

Više informacija
Što je program Skidajkile?

Što je osobni trening?

Osobni trening je trening “jedan na jedan” što znači da ste vi kao klijent u prvom planu i da se određeni period vremena, obično šezdeset minuta koliko traje jedan osobni trening, trener posvećuje samo vama.

Više informacija
Što je osobni trening?