Osobni treninzi za djecu

Fleksibilno - 2x ili 3x tjedno – u vrijeme koje ti najviše odgovara
BESPLATNE KONZULTACIJE – dogovori termin – 091 5022 995

Prijavi se!

Skidajkile centar specijaliziran je za:
• osobne treninge
• programe mršavljenja.

Naglasak je na radu s rekreativcima kojima je potrebna motivacija i stručna podrška. Sve smo objedinili na jednom mjestu.

Osobni trening za vaše dijete

Nisu sva djeca super sportaši, a zašto bi i bili?
Radimo individualne treninge s djecom kojoj vježba nije baš prvi izbor u njihovo slobodno vrijeme.

Neka djeca se ne nalaze u grupnim sportovima i općenito u sportu. Znači li to da oni ne trebaju vježbati ili ipak postoji pristup i način da im se aktivnost svidi? Individualni trening za djecu osmišljen je tako da s djetetom radimo sve vježbe koje su mu u tom trenutku interesantne i dobre za opće zdravstveno stanje. Od kardio vježbi kao što je vožnja bicikla, hodanje, trčanje na traci, veslanje pa do vježbi za stabilnost, jačanje trupa, ruku, koordinacije. Svakako je uvijek ukomponirana neka fora vježbica koja ih nasmijava i vježbu čini zabavnom.

Upute o prehrani uvijek prolazimo s roditeljima, djecu ne opterećujemo s previše informacija, nego im malo po malo kroz razgovor na treninzima skrećemo pozornost na stvari koje su zdrave, a koje nisu.

Važno je da djeca razumiju zašto treba jesti zdravo, manje slatkiša, a ne da im se brani. Cilj nam je biti u kontaktu s roditeljima i pratiti napredak, ne nužno mršavljenja djeteta, koliko spriječiti daljnje debljanje. Uz to, djecu želimo pripremiti da se bolje uklope među vršnjake... da, na primjer, mogu napraviti stoj na rukama na tjelesnom, istrčati 600 m i preskakati uže. Zadatak nam je da djeca postepeno zavole fizičku aktivnost i promjene navike, pokrenu se, odmaknu od mobitela i grickanja kao jedinog izvora zabave. To što se djeca najčešće hvataju grickalica i mobitela ne znači da ne vole vježbati ili pojesti voćku. Uglavnom se radi o dosadi i najlakšoj dostupnosti - to im je samo lakše. Ako ih polako od djetinjstva usmjeravamo otvaramo im vrata prema zdravlju i većem zadovoljstvu koje će kroz aktivniji život tek doživjeti, boljem izgledu te boljem uklapanju među vršnjake. Nepotrebno je plašiti i opterećivati djecu mnogim pravilima o prehrani i općenito prehranom jer su i inače pod dosta pritiska.

Vježbanje može biti zabavno, prilagođeno i važno je prihvatiti da sva djeca ne moraju završiti na olimpijadi. Jednostavno im samo treba pokazati kako je dobro, ugodno i zabavno vježbati. Svakom novom vježbom koju savladaju, svakim novim kilometrom kojeg prehodaju ostvarili su napredak, a time im i osjećaj samopouzdanja raste te ih izgrađuje u mlade spremne ljude.

Osobni trening za djecu traje 45 minuta. Dolasci se kombiniraju prijepodne ili poslijepodne 2 ili 3 puta tjedno, ovisno o školskom rasporedu i drugim obvezama.

 

Osobni treninzi za djecu Osobni treninzi za djecu Osobni treninzi za djecu

Paket osobnih treninga za djecu sadrži:

• Individualne treninge

Po potrebi konzultiramo liječnika, psihologa te fizioterapeuta iz našeg tima. Kad dobijemo cijelu sliku o djetetu predlažemo i slažemo trening i prehranu najbolju za vaše dijete i za postizanje ciljeva.

Praksa je vježbanje dva ili tri puta tjedno uz stalni nadzor trenera kineziologa te kontrola i poticaj da se dijete pridržava zdrave prehrane koju je propisala naša nutricionistica.

Na prvom treningu napravimo fitnes testiranje pomoću kojega dobivamo uvid u fizičko stanje djetetovog organizma (kondicija, fleksibilnost i snaga).

 

• Preporuke nutricionista

Naglasak u našem centru je na zdravlju, naš cilj je motivirati vas i potaknuti da se u svom tijelu osjećate bolje, zdravije, ljepše, poletnije i lakše! Prehrana koju vam predlažemo je maksimalno pojednostavljena za svakodnevnu uporabu. Naš cilj je educirati vas kako bi stečene navike o zdravoj prehrani postale vaše trajne prehrambene navike. Svaki tjedan provjeravamo vaš dnevnik prehrane te sugeriramo promjene, recepte i korekcije.

 

• Psihološku podršku

Motivacija je sveprisutna, koristimo sva sredstva za vaš uspjeh: pohvale, nagrade, motivacijske poruke, prijekor, redovnu kontrolu, praćenje napretka.

 

• Detaljnu analizu tijela

Pomoću precizne vage i mjerenja dobijemo informacije o omjeru mišića, masti i vode u vašem tijelu te općem stanju metabolizma. Važemo se jedan put na tjedan, a centimetre struka, prsa, bokova mjerimo na početku i kraju vašeg mjesečnog ciklusa vježbanja.

 

 


PAKET 1 (2 x tjedno)
8 osobnih treninga za djecu
za dolazak 2 x tjedno

1070,00 kn / 142,01 €
(za gotovinsko plaćanje)

Uzmi 2 mjeseca i osiguraj
1 osobni trening GRATIS

Uzmi 3 mjeseca i osiguraj
2 osobna treninga GRATIS


PAKET 2 (3 x tjedno)
12 osobnih treninga za djecu
za dolazak 3 x tjedno

1470,00 kn /195,10 €
(za gotovinsko plaćanje)

Uzmi 2 mjeseca i osiguraj
1 osobni trening GRATIS

Uzmi 3 mjeseca i osiguraj
2 osobna treninga GRATIS


Tečaj: stopa konverzije 7,53450 za 1 euro.

Cijena za kartično plaćanje:

Cijena za kartično plaćanje uvećava se za 10%.


S veseljem vas očekujemo!

Prijavi se!


SK Prečko 091 5022 995 i 01 3899 111
ili putem maila: info@skidajkile.hr