Kruščići bez brašna

Sastojci za 6 krušćića:
- 4 jaja
- 250 ml posnog sira
- 125 ml light jogurta
- 500 ml sitno mljevenih badema
- 250 ml sjemenki lana
- 250 ml krupno nasjeckanih bučinih sjemenki
- 2 žlice kokosovog brašna
- 2 žlice psyllium praha
- 1 mala žlica praška za pecivo
- 1/2 - 1 male žlice soli
- bučine sjemenke za posipanje
Priprema:
Zagrijte pećnicu na 190oC.
Miksajte mikserom jaja dok ne postanu pjenasta i povećaju obujam (2-3 minute). Umiksajte jogurt i sir.
Umiješajte ostale sastojke, te ostavite smjesu da odstoji 10 minuta.
Oblikujte 6 malih kruščića. Posipajte ih bučinim sjemenkama, te pecite na papiru za pečenje dok ne dobiju lijepu zlatnu boju (cca 25 minuta).