Tajlandska juha od piletine

SASTOJCI:
- 1 komad pilećih prsa
- 2 mlada luka
- 1 režanj češnjaka
- 1 mala žlica naribanog djumbira
- 3 male žlice crvene curry paste
- 1-2 žlice maslaca od kikirikija
- 1 svježa crvena paprika
- 50 g očišćenog graška
- 1-2 narezane mlade mrkve
- 400 ml pileće juhe
- 150 ml kokosovog mlijeka
sojin umak
PRIPREMA:
U zagrijanom woku pržite meso narezano na kockice par minuta. Dodajte mladi luk narezan na kolutiće, sitno nasjeckan češnjak i naribani djumbir. Nakon minutu - dvije dodajte juhu, kokosovo mlijeko, sojin umak, curry pastu i maslac od kikirikija. Kuhajte nekih 10tak minuta. Dodajte grašak, mrkvu nasjeckanu na kockice i papriku nasjeckanu na tanke trake i kuhajte dalje. Kad je povrće skuhano, maknite s vatre i poslužite.