Cheeseburger (za 3 – 4 osobe)

Cheeseburger (za 3 – 4 osobe)

 Smjesa za hamburgere:

  • 500 g mljevene junetine (dvaput mljevene)
  • 1 mala žlica dijon senfa ili nekog obicnog
  • mala glavica luka sitno nakosana
  • 1 češanj češnjaka
  • začini po želji - peršin, timijan, kadulja..
  • sol, papar
  • 1 jaje
  • opcionalno - 1 žlica krušnih mrvica

 

dodaci po želji:

- zelena salata

- povrće s grilla

- razno svježe povrće (mladi luk, rajčica, paprika…)

- pečena cikla

- svježi posni sir

- light zrnati sir

- homemade umak od rajčica i bosiljka

 

PRIPREMA:

Umiješajte sastojke za harmburgere i oblikujte 3 - 4 hamburgera.

Pecite u keramičkoj tavi bez ulja.

Složite cheeseburger po želji.

Od smjese za hamburgere možete oblikovati male kuglice i peći u keramičkoj tavi bez ulja. Jesti se mogu uz neki prilog ili umak od rajčice.