Cheeseburger (za 3 – 4 osobe)

Smjesa za hamburgere:
- 500 g mljevene junetine (dvaput mljevene)
- 1 mala žlica dijon senfa ili nekog obicnog
- mala glavica luka sitno nakosana
- 1 češanj češnjaka
- začini po želji - peršin, timijan, kadulja..
- sol, papar
- 1 jaje
- opcionalno - 1 žlica krušnih mrvica
dodaci po želji:
- zelena salata
- povrće s grilla
- razno svježe povrće (mladi luk, rajčica, paprika…)
- pečena cikla
- svježi posni sir
- light zrnati sir
- homemade umak od rajčica i bosiljka
PRIPREMA:
Umiješajte sastojke za harmburgere i oblikujte 3 - 4 hamburgera.
Pecite u keramičkoj tavi bez ulja.
Složite cheeseburger po želji.
Od smjese za hamburgere možete oblikovati male kuglice i peći u keramičkoj tavi bez ulja. Jesti se mogu uz neki prilog ili umak od rajčice.