Torta od mandarina, badema i kakaa

SASTOJCI:
- 3 mandarine
- 3 jaja
- 1/2 male žlice praska za pecivo
- 1/4 male žlice sode bikarbone
- 125 g šećera za dijabetičare
- 100 g mljevenih badema
- 25 g kakaa u prahu
PRIPREMA:
Kuhati mandarine u vodi cca 1-2 sata. Ohladiti ih.
Ohlađenim skuhanim mandarinama izvaditi koštice, te zatim mandarine izmiksati u multipraktiku ili blenderu u kasu.
Dodati u multipraktik/blender jaja, šećer, mljevene bademe, sodu bikarbonu, prasak za pecivo i kakao i sve izmiksati.
Izliti u kalup promjera 18-20 cm obložen papirom za pečenje i peći cca 45-50 minuta (ovisno o pećnici) na 180oC. Negdje na pola pečenja prekriti kalup folijom. Pustiti da se ohladi u kalupu.