Što je osobni trening?

Osobni trening je trening “jedan na jedan” što znači da ste vi kao klijent u prvom planu i da se u tom razdoblju od šezdeset minuta, koliko obično traje osobni trening, trener posvećuje samo vama.

Na prvom i posljednjem treningu trener s vama radi fitnes testiranje koje pokazuje Vaše inicijalno i završno stanje, odnosno, pokazuje nam vaš napredak. Na temelju rezultata početnog testiranja i vaših želja (gubitak kilograma, učvršćivanje tijela…)  radimo program treninga specifičan za vas.

Prijavi se
Što je osobni trening? Što je osobni trening? Što je osobni trening?

Plan i program vježbanja osmišljen stručno i individualno za Vas obuhvaća:

  • fitness testiranje na samom početku i kraju vježbanja
  • trening (dva ili tri puta na tjedan) uz vodstvo osobnog trenera.

U jednom treningu od 60 minuta kombiniraju se sljedeće sprave i vježbe:

  • kardio sprave (trake za trčanje, eliptični trenažer, bicikl)
  • vježbe snage s rekvizitima
  • vježbanje na spravama

Zašto osobni trening

Uz fitness testiranje i izradu programa važan dio osobnog treninga je to što se osobni trener tijekom cijelog treninga brine o vama. Kontrolira puls pri kojem izvodite aerobni dio treninga (da bi potrošnja energije zaista bila iz potkožnog masnog tkiva), kontrolira pravilno izvođenje svake vježbe, na licu mjesta prilagođava program i trening vašem trenutnom stanju.

Termini osobnog treninga

Zbog sve bržeg načina života i nedostatka slobodnog vremena često u svoj zgusnuti raspored nemamo kada ubaciti treninge i tada dolazi do pomanjkanja motivacije za vježbanjem. Ako se odlučite za osobnog trenera taj ste problem riješili. Na trening možete doći kada vama to najviše odgovara, možete doći nakon posla, prije posla ili svaki dan drugačije. Niste vezani grupom ni fiksnim terminima.

Skidaj kile osobni treninzi

Nudimo vam osobne treninge koje dogovaramo za tri (preporučeno) ili dva dolaska tjedno, odnosno 8 ili 12 dolazaka mjesečno. Također, kako bi na jednom mjestu dobili maksimalnu ponudu i postigli rezultate, u našem centru treninzi se mogu kombinirati i s kozmetičkim tremanima.

Tretmani koje predlažemo su povezani s treninzima i kombiniraju se prije i poslije vježbanja kako bi bili maksimalno učinkoviti.

Prvi od tretmana koje predlažemo je elektrostimulacija - lipoliza. Njome stimuliramo masnoće na način da se prilikom vježbanja razgrađuju (potroše) brže. Zbog toga ćete u razdoblju od 30 minuta nakon tretmana kao izvor snage u treningu koristiti energiju iz masnoća s tretiranog područja. Time, osim kilograma, gubite i centimetre na željenim dijelovima tijela.

Drugi tretman koji nudimo je body wrapping anticelulitni program. Tijelo se namaže anticelulitnom kremom, umota u folije i zagrijava termo dekom 45 minuta. Time pospješujemo razgradnju celulita i izbacujemo višak vode iz tijela.