Što je program Skidajkile?

Program Skidaj kile je specifičan, složen i originalan program zdravog mršavljenja.

Stručni tim Vas pet tjedana vodi kroz multidisciplinarni program koji uključuje vježbanje, ciljanu i prilagođenu prehranu, kozmetičke tretmane, stručna predavanja te svakodnevnu individualnu potporu svakom polazniku.


Ključ uspjeha programa temelji se na jedinstvenoj metodi te prilagođavanju programa svakom pojedincu. Naglasak je na radu s rekreativcima kojima je potrebna motivacija i stručna podrška. Sve smo objedinili na jednom mjestu:

• Individualni treninzi

Razgovorom prije početka vježbanja saznajemo sve o vašim željama i problemima. Po potrebi konzultiramo liječnika, psihologa te fizioterapeuta iz našeg tima. Kad dobijemo cijelu sliku o vama predlažemo i slažemo treninge, tretmane i prehranu najbolju za vas i za postizanje vaših ciljeva.
Praksa je vježbanje dva ili tri puta tjedno uz stalni nadzor trenera kineziologa te kontrola i poticaj da se pridržavate zdrave prehrane koju vam je propisala naša nutricionistica.
Na prvom treningu napravimo fitnes testiranje i pomoću njega dobivamo uvid u fizičko stanje vašeg organizma (kondicija, fleksibilnost i snaga).

• Tretmani mršavljenja

U programima mršavljenja pomažu nam i kozmetički tretmani kao što su:

Lipoliza – elektrostimulacija

Kozmetički tretman kojim stimuliramo masnoće s tretiranog dijela tijela, (trbuha, bedara) na bržu potrošnju prilikom aerobnog vježbanja, (brzo hodanje, bicikliranje…) neposredno nakon izvođenja tretmana. Lipoliza ubrzava process trošenja masti tako da “premosti” i prije počne koristiti energiju pohranjenu u mastima. Lipoliza potiče bržu apsorpciju masti. Tretman traje 20 minuta i izvodi se prije treninga.

Body wrapping

Kozmetički tretman kojim se tijelo zagrijava u termo deci. Biranim eteričnim uljima namaže se cijelo tijelo. Tretman potiče detoksikaciju te pojačanim znojenjem izlučujemo štetne tvari iz organizma. Tretman pomaže za ubrzavanje metabolizma, bolji rad limfe te ima detoksikacijski učinak. Tretman se preporučuje nakon treninga i traje 30 -45 minuta.

Body wrapping anticelulitni 

Tijelo se namaže anticelulitnom kremom, omota u folije te se legne u termo deku oko 30 minuta. Učinak tretmana je da učvrsti kožu, smanji vidljivo celulit, ubrza cirkulaciju masnog tkiva. Tretman se preporučuje nakon treninga.

• Preporuke nutricionista

Naglasak u našem centru je na zdravlju, naš cilj je motivirati vas i potaknuti da se u svom tijelu osjećate bolje, zdravije, ljepše, poletnije i lakše! Prehrana koju vam predlažemo je maksimalno pojednostavljena za svakodnevnu uporabu. Naš cilj je educirati vas kako bi stečene navike o zdravoj prehrani  postale vaše trajne prehrambene navike. Svaki tjedan provjeravamo vaš dnevnik prehrane te sugeriramo promjene, recepte i korekcije u prehrani. Također smo pripremili i našu Kuharicu sa zdravim receptima.

• Psihološka podrška

Motivacija je sveprisutna i na prvom mjestu, koristimo sva sredstva za vaš uspjeh: pohvale, nagrade, motivacijske poruke, prijekor, redovnu kontrolu, praćenje napretka. Sve kreće od nje. Vi koji ste skupili snage i sebi priznali da trebate pomoć već ste napravili vraški posao, a nakon toga nastupamo mi gdje vas raznim psihološkim metodama držimo zainteresirane i motivirane. Kod nas je toplo, prijateljsko okruženje gdje polaznici (vi) nalaze zajednički jezik. Mi smo ti koji malo kudimo, malo hvalimo, a na kraju i sami rezultati postanu motivacija.

Fleksibilni smo i puni razumijevanja za termine, imamo menije koji se daju brzo i lako pripremiti, tu je i pregršt praktičnih savjeta kao i podrška cijelog stučnog tima, od liječnika do nutricionistice. Ideje za recepte, poruke koje vam šalje “savjest”. Druženja na raznim trkama, trekinzima. Sve je to, uz neprestane novitete, nepresušan izvor potpore dostupan u svakom trenutku.

• Detaljna analiza tijela

Pomoću precizne vage i mjerenja dobijemo informacije o omjeru mišića, masti i vode u vašem tijelu te općem stanju metabolizma. Važemo se jednom tjedno, a centimetre struka, prsa i bokova mjerimo na početku i kraju vašeg mjesečnog ciklusa vježbanja.

Naglasak u našem centru je na zdravlju, cilj nam je motivirati vas i potaknuti da se u svom tijelu osjećate bolje, zdravije, ljepše, poletnije i lakše!

 

Prijavi se
Fitness testiranje
Fitness testiranje
Mjerimo početno stanje kondicije, snage i fleksibilnosti
15 treninga (3 x na tjedan)
15 treninga (3 x na tjedan)
Uz vodstvo osobnog trenera
Kuharica
Kuharica
S receptima zdrave prehrane
Lipoliza
Lipoliza
10 tretmana elektrostimulacije
5 tretmana Body wrappinga
5 tretmana Body wrappinga
+ 15 strojnih masaža
5 stručnih predavanja
5 stručnih predavanja
motivacija + dnevna podrška