Tatjana T.

45 godina

 Program Skidaj kile ispunio je sva moja očekivanja, a to su, kao što mu i sam naziv govori, skinuti višak kilograma, zatim steći bolju kondiciju i ojačati mišiće, odnosno unaprijediti zdravlje i osjećati se bolje. 

Nakon prvih četiri mjeseca polaženja programa, a tijekom kojih sam se striktno pridržavala uputa osobnih trenerica što se tiče raspoređivanja obroka i namirnica koje se preporučaju konzumirati te uz redovito vježbanje, bila sam lakša za 21 kg. Mjesec dana kasnije, uz vježbanje u SK centru ali i uz nekoliko „cheat daya“ tijekom prosinačkih blagdanskih dana, otišlo je još 2-3 kg. Nadam se u nepovrat J. 

Mislim da sve to ne bi bilo moguće bez, dakako, moje vlastite odluke, međutim ta odluka bi često bila pokolebana da nije bilo podrške koju sam dobila u SK centru. Uz vježbe i pravilnu prehranu (bez gladovanja), rezultati su neizostavni. A rezultati su vrhunska motivacija za dalje. Nema većeg poticaja nego vidjeti kako od nekad pretrčane 1 minute na traci, nakon koje mi je trebalo barem dvije minute hoda da bih opet mogla minutu trčati, sada trčim 30 minuta i to pri većoj brzini, pri čemu tek nakon 20-te minute napravim jednu pauzu od 2 minute hoda. Izuzetan napredak vidim i u vježbama snage. 

Vježbe su raznolike za različite skupine mišića, osobne trenerice i treneri upozoravaju na njihovo pravilno izvođenje i odlično znaju procijeniti vrste vježbi, dodatna opterećenja i broj repeticija što opet vodi neizostavnome napretku. Svakako sam zadovoljnija i vlastitim izgledom, tijelo mi je preoblikovano, tonus mišića potpuno drugačiji. U hodu ili usponima noge su mi „lagane“ za razliku od prijašnjeg osjećaja da hodam u nekoliko kilograma teškim ribarskim čizmama. Dolazak u SK centar postao je pozitivna navika kojoj se veselim jer znam da će me tamo dočekati moje stalne trenerice – obje Ivane, čiji pozitivan stav i vragolasta vedrina i najtežu vježbu čine lakšom. A ponekad će me preuzeti simpatična Jelena s nekim novim spektrom vježbi ili pak Tomislav ili Jasmina.

 S vježbanjem svakako nastavljam, a ako/kada jednom i odem nekuda dalje, znam gdje i kome se uvijek mogu vratiti J.