Akcijski paket mršavljenja:
U 2 mjeseca
mršavija za 10 kg!

Do 20. 6. skini 10 kilograma uz Skidajkile tim!

Fleksibilno - 2x ili 3x tjedno – u vrijeme koje ti najviše odgovara

BESPLATNE KONZULTACIJE – dogovori termin – 091 5022 995
Datum upisa za akciju: 14. 4. - 7. 5. 2022.

Skidajkile centar specijaliziran je za:

 • osobne treninge
 • programe mršavljenja.

Prijavi se!

Naglasak je na radu s rekreativcima kojima je potrebna motivacija i stručna podrška. Sve smo objedinili na jednom mjestu.

 

Akcijski paket sadrži:

1. Individualni treninzi

Razgovorom prije početka vježbanja saznajemo sve o vašim željama i problemima. Po potrebi konzultiramo liječnika, psihologa te fizioterapeuta iz našeg tima. Kad dobijemo cijelu sliku o vama predlažemo i slažemo treninge, tretmane i prehranu najbolju za vas i za postizanje vaših ciljeva. Praksa je vježbanje dva ili tri puta tjedno uz stalni nadzor trenera kineziologa te kontrola i poticaj da se pridržavate zdrave prehrane koju vam je propisala naša nutricionistica.

Na prvom treningu napravimo fitnes testiranje i pomoću njega dobivamo uvid u fizičko stanje vašeg organizma (kondicija, fleksibilnost i snaga).

 

2. Tretmani mršavljenja

U programima mršavljenja pomažu nam i kozmetički tretmani kao što su:

a) Lipoliza – elektrostimulacija

Kozmetički tretman kojim stimuliramo masnoće s tretiranog dijela tijela, (trbuha, bedara) na bržu potrošnju prilikom aerobnog vježbanja, (brzo hodanje, bicikliranje…) neposredno nakon izvođenja tretmana. Lipoliza ubrzava process trošenja masti tako da “premosti” i prije počne koristiti energiju pohranjenu u mastima. Lipoliza potiče bržu apsorpciju masti. Tretman traje 20 minuta i izvodi se prije treninga.

b) Body wrapping

Kozmetički tretman kojim se tijelo zagrijava u termo deci. Biranim eteričnim uljima namaže se cijelo tijelo. Tretman potiče detoksikaciju te pojačanim znojenjem izlučujemo štetne tvari iz organizma. Tretman pomaže za ubrzavanje metabolizma, bolji rad limfe te ima detoksikacijski učinak. Tretman se preporučuje nakon treninga i traje 30 -45 minuta.

 

3. Preporuke nutricionista

Naglasak u našem centru je na zdravlju, naš cilj je motivirati vas i potaknuti da se u svom tijelu osjećate bolje, zdravije, ljepše, poletnije i lakše! Prehrana koju vam predlažemo je maksimalno pojednostavljena za svakodnevnu uporabu. Naš cilj je educirati vas kako bi stečene navike o zdravoj prehrani  postale vaše trajne prehrambene navike. Svaki tjedan provjeravamo vaš dnevnik prehrane te sugeriramo promjene, recepte i korekcije u prehrani.

4. Psihološka podrška

Motivacija je sveprisutna, koristimo sva sredstva za vaš uspjeh: pohvale, nagrade, motivacijske poruke, prijekor, redovnu kontrolu, praćenje napretka.

5. Detaljna analiza tijela

Pomoću precizne vage i mjerenja dobijemo informacije o omjeru mišića, masti i vode u vašem tijelu te općem stanju metabolizma. Važemo se jednom tjedno, a centimetre struka, prsa i bokova mjerimo na početku i kraju vašeg mjesečnog ciklusa vježbanja.

 

 

Plan programa:

Prvih mjesec dana trenirat ćemo 3 x tjedno s osobnim trenerom (10 x osobni trening), a prije samog treninga potaknuti ćemo masno tkivo tretmanom elektrostimulacije - lipolize (10 x tretman lipoliza) na bržu razgradnju te napraviti 1 tretman body wrappinga – detoksikacije za ubrzavanje i buđenje metabolizma. Već tada naši hormoni sreće su vidljivi, osjećamo se bolje, pokretnije i sretnije.

Drugi mjesec nastavljamo s osobnim treninzima 2 x ili 3 x tjedno i ponavljamo 1 tretman detoksikacije tretmanom body wrappingom.

Preporuka je skidati jedan kilogram iz masnog tkiva tjedno, a zadržati i povećati mišićni tonus te smanjiti obujam struka, bedara i nadlaktica.

 

S veseljem vas očekujemo i častimo popustom od -800,00 kuna

091 5022 995 info@skidajkile.hr

 

U akcijski paket mršavljenja U 2 mjeseca mršavija za 10 kg! uključeno je:

 • 20 osobnih treninga u dva mjeseca - 3 x / 2 x tjedno trening s osobnim trenerom
 • 10 tretmana lipolize – elektrostimulacije
 • 2 x tretman body wrapping
 • praćenje prehrane
 • prijedlozi jelovnika
 • popis namirnica za kupnju prije početka akcije
 • motivirajuće poruke kroz trajanje programa
 • detaljna analiza tijela 2 x
 • tjedno vaganje
 • preporuka nutricionista

 


Stvarna cijena:
4700 kn
(za gotovinsko plaćanje)


Akcijska cijena:
3900 kn

(mjesečno 1950,00 kn)
Ušteda od 800,00 kn
(za gotovinsko plaćanje)


Akcijska cijena:
4290  kn
(za kartično plaćanje)

Prijavi se!


SK Prečko 091 5022 995 i 01 3899 111
ili putem maila: info@skidajkile.hr