Akcijski paket mršavljenja: Vrijeme je za promjenu

 

Uđimo u zdravu jesen treningom!

2 x tjedno (1 h) – u vrijeme koje ti najviše odgovara!
BESPLATNE KONZULTACIJE – dogovori termin – 091 5022 995
Datum trajanja akcije: 05. 10. 2021. - 05. 11. 2021.

Hladniji dani često znače da se krećemo manje, a upravo tada je važno ostati aktivan kako bismo ojačali imunitet. Stižu nam kraći dani, niže temperature, maglovita jutra i brojne druge obaveze. Ponekad se čini da jesenske dane možemo odlično provesti pred TV-om, ali nije li vrijeme da se pokrenemo i uspijemo u dugo željenoj promjeni? Što Vas najviše sprječava u ostvarenju Vašeg cilja? Koje su to prepreke i izgovori? 

Pravo vrijeme je upravo sada! Iskoristite jesen za vježbanje i zdravu prehranu kako bismo pripremili tijelo za zimu i sve izazove koje nam ona donosi! 
Skidajkile tim Vas očekuje, a jedino što Vi morate je kliknuti i napraviti prvi korak prema promjeni.  Prijavi se!

Treniraj s nama od 05.10. - 05.12.2021.

 

 


NOVO! Nutricionističko savjetovanje u kojem imaš priliku saznati sve o zdravoj prehrani. Izgubite višak kilograma uz stručno vodstvo i plan prehrane! Savjeti nutricionista mogu ti promjeniti život.

Vrijeme je za promjenu! Paket uključuje treninge, a mi ti dodatno poklanjamo tretmane elektrostimulacije (lipolize) potpuno besplatno!

 
 

Plan programa:

Trenirat ćemo 2 x tjedno, a prije samog treninga potaknuti ćemo masno tkivo tretmanom elektrostimulacije na bržu razgradnju.

S veseljem Vas očekujemo i častimo tretmanima elektrostimulacije - lipolize!  Prijavi se!

091 5022 995   info@skidajkile.hr

 

U paket mršavljenja VRIJEME JE ZA PROMJENU uključeno je:

  • 1 x individualne konzultacije s klijentom, GRATIS
  • 16 x individualni trening – sat vremena s osobnim trenerom gdje ste vi kao klijent u prvom planu. Trener kontrolira pravilno izvođenje svake vježbe, na licu mjesta prilagođava program i trening vašem trenutačnom stanju. Termini treninga su fleksibilni te niste vezani grupom i fiksnim terminima. 
  • 8 elektrostimulacija (lipoliza) tretmani kojima stimuliramo masnoće na kritičnim dijelovima tijela kako bi tijekom treninga pojačali njihovu potrošnju, a time osim kilograma gubili centimetre na željenim dijelovima tijela. GRATIS
  • STRUČAN RAZGOVOR SA NUTRICIONISTICOM u trajanju od 30 minuta.
  • 2 x analiza tjelesnog sastava i metaboličkog stanja tijela na Tanita Body Analizatoru kojom dobivate precizan uvid u količinu mišićne mase, potkožnog masnog tkiva i vode. GRATIS
  • 1 x meni za mršavljenje – važnu ulogu u procesu skidanja kilograma ima prehrana! Meni koji se lako prati i uči vas zdravoj prehrani. GRATIS
  • popis namirnica za kupnju,
  • praćenje prehrane,
  • podrška i motivacija!


 
Cijena za gotovinu: Redovna cijena: 3.450,00 kn
Akcijska cijena: 2.499,00 kn

Cijena za plaćanje karticama:
Akcijska cijena: 
2.749,00 kn
 

  


 
 

SK Prečko 091 5022 995 i 01 3899 111 ili putem maila: info@skidajkile.hr